Szinte a csodával határos módon maradt életben, holott a legnagyobb eséllyel életét veszíti, aki ilyen magasságból kiesik. Súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Nem tudni, miért zuhant ki az ablakon

Péntek délután eddig ismeretlen okokból kizuhant egy férfi Budapest 13. kerületében, egy Szegedi úti panelház nyolcadik emeletéről – írja a Blikk. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rejtélyes eset

A mentőszolgálat közlése szerint a férfit a kiérkező mentők ellátták és súlyos-életveszélyes sérüléssel szállították kórházba. Egyelőre nem tudni, hogy véletlen balesetről vagy szándékosságról van szó. A rendőrség az esetet vizsgálja, több információ nem áll rendelkezésre az esettel kapcsolatban.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Reggel még elkísérte a gyermekét iskolába

Sajnos az esetek többsége nem ér véget ilyen szerencsésen – túlnyomórészt az érintett azonnal életét veszíti. Ez történt abban az esetben is, amelyről nemrégiben mi is hírt adtunk. Egy családapa kedd reggel elkísérte iskolába a 10 év körüli gyermekét, Anettet. Miután hazaért, hagyott neki egy búcsúüzenetet, majd felmászott erkélyük peremére.

A zuhanásra ébredtek

A férfi ezt követően ugrott a biztos halálba. Sz. Zoltán a párjával és a lányával közös lakásban élt a 3. kerületben, a Szentendrei úton. A lakók lényegében a tragédiára ébredtek. Marcsi, Zoltánék szomszédja a Metropolnak azt mondta, albérletben lakott ott a család.

Nagyon szerette a lányát

A tragédiát követően a lakást lezárták a rendőrök. Kérdés, hogy hova ment a félárván maradt kislány és a férfi párja. Bár közelebbről nem ismerte őket, állítása szerint imádta a férfi a lányát, ezért is érthetetlen számára, miért döntött így.

Korábban már látta, hogy gond van

Hozzátette, hogy sokat volt otthon így szinte nap mint nap találkozott a férfival. Feltűnt neki, hogy sokszor volt rosszkedvük. A kislány viszont mindig mosolygós volt. A szomszéd szerint Zoltán rajongott a kislányért. Szerinte a feleségével volt valami probléma. Gyakran hallotta, hogy veszekednek.

Levelet írt lányának

Az épületben lakó másik személy azt mondta, úgy tudják, írt egy levelet a lányának a férfi, aki véget vetett saját életének. Hogy a levél mit tartalmazott, arról viszont nincs információjuk. Abban bíznak, hogy a kislány és a férfi párja jó helyen van.

Biztos halálba ugrott a kamasz

Januárban pedig egy péntek este, a főváros 17. kerületében döntött úgy egy 17 éves fiú, hogy eldobja magától életét. Mint a Bors cikkéből kiderül, a fiatal összetört testét egy házaspár vette észre, akik éppen kutyát sétáltattak a kislányukkal. A lakók közül többen egy óriási puffanásra lettek figyelmesek, ám először csak arra gondoltak, hogy biztos két autó ütközött össze.

Semmi jel nem utalt a szörnyűségre

A fiú az édesapjánál volt éppen vendégségben, ám egyszer csak – nem tudni miért – úgy döntött, hogy kimegy a folyosóra sétálni. A 17 éves tini felment a 10. emeletre, ahol kinyitotta a szemétledobó mellett lévő ablakot, majd elszánta magát a végzetes lépésre. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

(Kiemelt képünkön a Szegedi úti lakótelep házai láthatóak, forrás: Google Street View.)