Az eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán koponyáját találhatták meg egy burgenlandi bányánál. A férfit 2018 óta keresik, eddig eredmény nélkül.

Emberi csontokat találtak Burgenlandban

Óriási fordulat az eltűnt villanyszerelők ügyében! Burgenlandban, egy kavicsbánya közelében emberi csontokat és egy emberi koponyát találtak önkéntesek, akik tavasz elején az árokpartokat takarítják társadalmi munkában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elszállították a maradványokat

Kronen Zeitung beszámolója szerint az első ijedség után azonnal értesítették a hatóságokat, akik vizsgálatok céljából elszállították a maradványokat.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az eltűnt villanyszerelőt találhatták meg

A 2018-ban nyomtalanul eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán családjának jogi képviselője szerint nagy eséllyel a családapa maradványait találták meg a határ túloldalán.

Sok jel mutat rá

„Igen sok adat arra mutat, hogy az eltűnt villanyszerelő csontjai kerülhettek elő. Tényadat, hogy a megölésével vádolt férfi Mácsik Zoltán eltűnése után járt Ausztriában, és láss csodát, pont azon a jánossomorjai határátkelőn ment át, ami a kőbányához nagyon közel található” – mondta a Blikknek dr. Lichy József ügyvéd.

A feltételezések szerint

„Feltételezésem szerint a gyilkos ikrényi telkén lelőtte Zoltánt, aztán a holttestet autóba tette és Ausztriába hajtott vele. Talán azt hitte, és teszem hozzá, nem is rosszul, hogy egy elhagyott kőbánya közelében soha nem találják meg áldozatát” – tette hozzá.

Hat évig bejött

Ez az elképzelés hat évig be is jött, mígnem idén pont azon a területen kezdték az önkéntesek a takarítást. A családjogi képviselője felvette a kapcsolatot az osztrák rendőrség képviselőivel, akik vizsgálják, hogy valóban az egyik eltűnt villanyszerelő maradványai kerülhettek elő. Orlik Vilmos szerepel az osztrák rendőrség DNS adatbázisában, Mácsik Zoltán genetikai azonosítóját pedig bekérik a magyar hatóságoktól.

Tetemes tartozás

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy 2018. március 31-én Mácsik Zoltán úgy búcsúzott el imádott feleségétől és lányától, hogy egy benzinkútnál találkozik korábbi munkatársával, É. Imrével, aki megadja neki tetemes tartozását.

Soha többé nem látták

Zoltán erről az útjáról soha nem ért már haza, holtteste a mai napig nem került elő.

É. Imre a gyanúsított

A rendőrség pár nappal később elkapta É. Imrét, akit azóta az ügyészség Mácsikon kívül még egy villanyszerelő, Orlik Vilmos megölésével és vádol.

Tagadja a gyilkosságokat

A jelenleg is börtönben lévő egykori győri vállalkozó tagadja a gyilkosságokat, véleménye szerint a két eltűnt villanyszerelő külföldön kezdett új életet. Ezt mindkét család teljes mértékben kizártnak tartja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció