Békés iszogatással, jókedvvel indult a Győr melletti Tarjánpusztán a születésnapi buli, majd perpatvar kerekedett. Bottal verték egymást a testvérek, eltörött egy borosüveg, annak csonkjával hasba szúrta az egyik a másikat.

Verekedés miatt hívták a rendőröket

A Győr melletti Tarjánpuszta egyik házában történt verekedésről szóló bejelentés érkezett a rendőrségre október 13-án az éjjeli órákban.

Borosüveggel szúrt

A rendőrök a helyszínen elfogtak egy 38 éves ózdi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy törött borosüveggel hastájékon szúrta testvérét. A sérültet a mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Őrizetbe vették

A nyomozók a feltételezett elkövetőt – V. Sándort – előállították a megyei rendőr-főkapitányságra, és másnap, október 14-én – őrizetbe vételét követően – életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Összevesztek

A gyanúsított kihallgatásán elmondta, hogy aznap a testvére barátnőjének születésnapját ünnepelték, majd az italozást követően összevesztek, botokkal ütötték, majd pofozták egymást.

Földre esett

Az adok-kapok verekedés során egy borosüveg a földre esett és eltörött, ennek csonkjával vágta meg dulakodás közben az öccsét.

Letartóztatták

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya előterjesztést tett a 38 éves férfi letartóztatására

Életveszélyt okozó testi sértés

A feltételezett elkövetővel szemben a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Kiemelt kép: a szúráshoz használt üvegcsonk – Forrás: police.hu