Szörnyű dolog történt Nyíregyházán! Emberölés áldozata lett egy 80 éves néni. A rendőrség haladéktalanul, nagy erőkkel megkezdte a nyomozást az ismeretlen elkövető mielőbbi azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében.

Otthonában találtak rá

A rendőrségre 2023. június 1-jén délután érkezett bejelentés, mely szerint egy 80 éves, egyedül élő nőt nyíregyházi otthonában holtan találtak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Keresik a tettest

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Pár napja Szegeden oltották ki egy férfi életét

Amint azt a Kékvillogó is megírta egy hajléktalan holtestére bukkantak Újszegeden, a régi vonatállomáshoz közeli erdőben. A rendőrség idegenkezűséget állapított meg, és három embert már őrizetbe is vettek. A férfit jól ismerték a környéken, senkinek sem ártott.

16 éves kutyájával élt együtt

Krisztián, a hajléktalan áldozat 16 éves kutyájával élt az újszegedi kiserdőben. Sokan ismerték őt, senkinek nem volt vele problémája. Krisztián egy negyvenes, munkanélküli, hajléktalan férfi volt, akinek nem voltak komolyabb gondjai a közelben élőkkel.

Három ember hallgattak ki

A férfi halálával kapcsolatban három ember hallgattak ki. A halált okozó testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, elrejtőzés, a büntetőeljárás meghiúsítása, valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a gyanúsítottak letartóztatását.

Horror Nyírkátán

Szintén itt, a Kékvillogó oldalán írtuk meg, hogy egy feldühödött férfi különös kegyetlenséggel végzett a volt élettársával, aki a közös gyermeküket horda a szíve alatt. A nő hat hónapos terhes volt, sem az ő sem, pedig a gyermek életét nem lehetett megmenteni.

Kicsalta a házból

A 31 éves férfi szombat hajnalban csalta ki a házból a nőt, majd a hajánál fogva a közeli erdőbe vonszolta és vélhetően egy zsineggel megfojtotta. A nő holttestére a helyiek bukkantak rá.

Elfogtak egy férfit

A gyilkos egyébként elmenekült, szombat délután fogták el a rendőrök. Ezután őrizetbe vették, kedden pedig letartóztatták.

A szökés veszélye

Mivel a gyanúsított megalapozottan gyanúsítható kiemelkedő tárgyi súlyú, élet elleni bűncselekmény elkövetésével, emellett büntetett előéletű, és munkahellyel, rendszeres jövedelemmel nem rendelkezik, joggal lehet tartani a szökés, elrejtőzés veszélyétől – közölte a Nyíregyházi Törvényszék kedden. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció