Letartóztatták egy hónapra a nyírkátai gyilkosság gyanúsítottját, aki ellen emberölés bűntette miatt indult eljárás. A 31 éves férfi szombat hajnalban csalta ki a házból a nőt, majd a hajánál fogva a közeli erdőbe vonszolta és vélhetően egy zsineggel megfojtotta. A nő hat hónapos terhes volt, holttestét a helyiek találták meg.

Végzett a vele

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy megölte a tőle állapotos volt feleségét egy nyírkátai férfi. A 34 éves nő néhány nappal a brutális gyilkosság előtt elhagyta az agresszív férfit és egy barátnőjéhez menekült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az erdőben találták meg

„Az édestervérem meggyilkolta az élettársát. Az egyik barátnőjénél lakott. Úgy történt, hogy kihívta a házból, valami gyógyszer miatt. Elhúzta, úgy ölte meg” – nyilatkozta a Tényeknek a férfi testvére.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kicsalta a házból

A 31 éves férfi szombat hajnalban csalta ki a házból a nőt, majd a hajánál fogva a közeli erdőbe vonszolta és vélhetően egy zsineggel megfojtotta. A nő hat hónapos terhes volt, holttestét a helyiek találták meg.

A magzat életét sem tudták megmenteni

„10-12 méterről láttam, hogy ott fekszik. Odamentünk, a feje be volt takarva, én azt hittem, hogy még lélegzik. Mondom, ha lehet rajta segíteni, akkor segítek. Utána már azt vettem észre, már a hasa sem mozgott” – nyilatkozta egy szemtanú.

34 éves nő az áldozat

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanújával folytat nyomozást egy 34 éves nyírkátai nő halálával kapcsolatban, közölte honlapján a rendőrség.

Elfogtak egy férfit

A gyilkos egyébként elmenekült, szombat délután fogták el a rendőrök. A 31 éves nyírkátai férfit őrizetbe vették, kedden pedig letartóztatták.

A szökés veszélye

Mivel a gyanúsított megalapozottan gyanúsítható kiemelkedő tárgyi súlyú, élet elleni bűncselekmény elkövetésével, emellett büntetett előéletű, és munkahellyel, rendszeres jövedelemmel nem rendelkezik, joggal lehet tartani a szökés, elrejtőzés veszélyétől – tájékoztatott a Nyíregyházi Törvényszék kedden.

Tudomásul vették

A végzés végleges, mind az ügyész, mind a vádlott és annak védője tudomásul vette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: TV2