Egy hajléktalan holtestére bukkantak Újszegeden, a régi vonatállomáshoz közeli erdőben. A rendőrség idegenkezűséget állapított meg, és három embert már őrizetbe is vettek. A férfit jól ismerték a környéken, senkinek sem ártott.

16 éves kutyájával élt együtt

Krisztián, a hajléktalan áldozat 16 éves kutyájával élt az újszegedi kiserdőben. Sokan ismerték őt, senkinek nem volt vele problémája. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Vasárnap találtak rá

A környékbelieknek nem volt gondjuk a gyermekkórházzal szembeni kiserdőben lakó hajléktalannal, Krisztiánnal, akinek a holttestét vasárnap rendőrök találták meg Újszegeden. – számolt be a szeged.hu portál.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nézze meg Szeged Televízió helyszíni riportját

Egy erdős területen történt

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei vasárnap egy holttestet találtak Újszegeden. A Szeged Televízió stábja hétfőn felkereste a helyszínt, a Csanádi utca végén, az egykori vasútállomás közelében lévő erdős területet.

Mindenki ismerte a környéken

A környéken lakóktól sikerült megtudniuk, hogy az áldozatot sokan jól ismerték. Krisztián egy negyvenes, munkanélküli, hajléktalan férfi volt, akinek nem voltak komolyabb gondjai a közelben élőkkel.

Elképzelhetetlen, hogy öngyilkos lett

16 éves kutyájával élt, nagyon szerette az állatot, a környékbeliek már csak ezért sem tartják elképzelhetőnek, hogy a férfi öngyilkosságot követett volna el.

Megtalálták a holmiját

A stáb a helyszínen megtalálta Krisztián személyes dolgait, a sátrát, a székeit, a tűzrakó helyét és a csupa véres matracát.

Három ember hallgattak ki

Az éjszaka folyamán a nyomozók három helybeli gyanúsítottat kihallgattak, az eljárás az őrizetbe vételük mellett folyik.

Előzetesbe kerültek

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezte az előzetes letartóztatásuk indítványozását. A nyomozók szakértők bevonásával vizsgálják a történteket.

Fotó a helyszínről

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Szeged.hu