Még mindig küzdenek annak a pizzafutár lánynak az életéért, aki vasárnap csapódott a kocsijával egy fának Balatonfőkajárnál. A 21 éves P. Kíráért emberek tucatjai szorítanak és drukkolnak, mint mondják, csak abban reménykednek, hogy lány elég erős lesz, és harcol az éléért.

Letért az út túloldalára

A fiatal futár vasárnap Balatonfőkajár felé autózott, amikor eddig nem tudni miért, egy jobbra ívelő kanyarban letért az út bal oldalára. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Feszítővágóval szabadították ki

A sofőr ellenkormányzott, majd az út jobb oldalán az autó tetejével egy fának csapódott. A jármű többször megpördült, majd fejtetőre borulva az úttest közepén állt meg. A kasztni annyira összeroncsolódott, hogy a polgárdi és a balatonfűzfői tűzoltók feszítővágóval tudták csak kiszabadítani a sérülte.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Újraélesztették a lányt

A deltahírek.hu azt írta a baleset után, a mentőknek újra kellett éleszteni a sofőrt. Közel egy órán keresztül stabilizálták az állapotát végül életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Így nézett ki az autó a baleset után

Forrás: deltahirek.hu

Végigdolgozta az ünnepeket

A sofőrért, P. Kíráért azóta emberek tucatjai szorítanak. „Végigdolgozta az ünnepeket, keményen és szorgalmasan hajtott, még szilveszter éjjelén sem bulizott, hanem pizzát szállított ki akkor is”  – mesélte a Borsnak a lány egyik ismerőse.

Sosem vezetett veszélyesen

Ismerőse szerint Kíra sosem vezetett veszélyesen, vagy túlzóan, mindig figyelt a megfelelő sebességre. Másfél hónappal ezelőtt ünnepelte 21. születésnapját.

Szurkolnak neki

„Boldog volt, tele tervekkel. Nagyon szurkolunk, hogy felépüljön, Kíra nagyon erős lány, így biztosak vagyunk benne, hogy harcolni fog a gyógyulásért, sőt: most is azt teszi, érezzük, hogy fel fog épülni!”

Mindenkit szereti

„Reméljük, hogy érzi, mennyien szorítunk érte, nem csak a család, a barátok és az ismerősök, de azok is, akiknek pizzát szállított ki, Kírát ugyanis mindenki nagyon szereti, nincs olyan, akihez ne lenne egy kedves mosolya vagy egy jó szava” – mondta a 21 éves lány ismerőse.

Életveszélyes állapotban van

A lap azt írja, a lány ugyan jelenleg is életveszélyes állapotban fekszik a kórházban, de szerencsére továbbra is stabil. A rendőrök egyelőre vizsgálják az eset körülményeit, még nem tudják, mi okozta pontosan a balesetet, így azt majd szakértők bevonásával vizsgálják meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: deltahirek.hu