Két személyt elfogott a rendőrség azok közül, akik a napokban balhét csaptak a 4-6-os villamoson. A verekedést egy BKV utas vette fel videóra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 6. kerületi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást amiatt az eset miatt, amelyről a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt.

Óriási balhé tört ki a napokban a 4-6-os villamoson. Többen ordibáltak egymással, majd verekedésbe torkollott a cirkusz.

Az esetet az egyik utas rögzítette, és tette közé a közösségi oldalán. A KEKFENY.com ebben a cikkében írt részletesen az esetről, a videót ide kattitva tudod megnézni.

A videófelvételen látszik, hogy előbb egy nő egy férfival kiabál, aki a nőre támad, hozzájuk csatlakozik még egy nő, majd egy második férfi elkezdi verni a nőre támadó férfit.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 34 éves F. Szabrina és társa a 26 éves N. Ferenc Dávid 2020. augusztus 20-án az esti órákban önként jelentkezett a VIII. kerületi Rendőrkapitányságon – írta pénteken a rendőrség.

A videófelvételen szereplő garázdaság másik két résztvevőjét továbbra is keresik a rendőrök.

Kiemelt kép: részlet a videóból