„A kis kur..d, meg az anyád!” üvöltötte egy nő a villamoson, majd a férfi bepöccent és nekiesett a nőnek. Megrángattak egy fehér ruhás nőt is, majd érkezett egy fekete ruhás férfi, aki bunyózni kezdett az első férfivel. Fojtogatták egymást, az utasok menekültek és megállították volna a villamost. A videót a cikkünk alján lehet megnézni.

A Kékfény.com hírportál egyik olvasója küldte nekünk azt a facebookos videót, amelyen egy nem mindennapi csetepatét örökítettek meg a 4-es-6-os villamoson.

Előbb egy nő egy férfival kiabál, aki a nőre támad, hozzájuk csatlakozik még egy nő, majd egy második, fekete ruhás férfi elkezdi verni a nőre támadó férfit.

A többi utas menekülni próbál, és a járművezetőt kérik, hogy állítsa meg a villamost.

Az Országos Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta a 24.hu portált, hogy az esettel összefüggésben bejelentés, feljelentés a BRFK 6. kerületi Rendőrkapitányságra nem érkezett, az esetről a rendőrkapitányság a sajtómegkeresésből értesült.

A felvétel alapján a BRFK 6. kerületi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hivatalból nyomozást rendelt el ismeretlen tettesek ellen, és a terézvárosi nyomozók megkezdték az elkövetők felkutatását.

Ez is érdekelhet: Megrázó felvétel arról, ahogy az érkező villamos alá zuhan egy férfi (18+)

Kiemelt kép: részlet a videóból