Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt szombaton délután az M3-as autópályán, majd a 88-as számú főúton. Nógrád megyében egy gyalogost ütöttek el, aki a helyszínen életét vesztette.

Karambol a 88-ason

Szombaton 18 óra 36 perckor eddig tisztázatlan körülmények között két személyautó ütközött össze a 88-as számú főúton, Vas megyében, Csénye térségében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Teljes lezárás

A sárvári hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a balesethez, a tűzoltók a közútkezelő szakembereit is a helyszínre kérték az úttestre került törmelék miatt. A beavatkozást teljes útlezárás mellett végezték a hatóságok – írja a Katasztrófavédelem.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Feloldották a korlátozást

A rendőrök 20 óra 30 perckor a helyszínelést és a műszaki mentést befejezték, a forgalomkorlátozást feloldották, így az érintett útszakaszon ismét zavartalanul lehet közlekedni. Mint kiderült: A balesetben egy személy sérült meg.

Több jármű ütközött

Az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalának 73-as kilométerében, Atkár térségében, szombaton 15 óra 50 perc körül több jármű ütközött össze. Az elsődleges információk szerint egy személy megsérült. A helyszínelés ideje alatt az érintett útszakaszon egy sávon haladt a forgalom.

Halálos gyalogosgázolás

Gyalogost ütöttek el személygépkocsival december 9-én 17 óra 15 perckor, a Nógrád megyei Varsány belterületén, a Szécsényi úton. A szerencsétlenül járt nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Belerongyolt a taxiba

A Kékvillogó.hu adott hírt egy egészen furcsa balesetről szombaton délelőtt. Egy budapesti kereszteződésben egy Ford Focus kombival közlekedő férfi nem adott elsőbbséget a védett úton haladó Renault Scenic taxinak, és a Renault nagy erővel a Focus jobb oldalába rohant. 

Épületnek csapódott a Ford

 Az ütközés hatására a taxi megpördült, a Ford pedig a szerencsére kihalt járdára sodródott, miközben kiütött két zöld terelőkorlátot, majd háttal a sarkon található MKB Bank épületének csapódott. A taxisofőr használta a biztonsági övét, a légzsákok rögtön ki is robbanntak, így nem sérült meg, de ez nem csak rajta múlt…

Agresszív utasok

Ugyanis a taxiban két fiatal is utazott, akiket Újpalotáról szállított (volna) a Belvárosba. Ők ugyan szintén sértetlenül megúszták a karambolt, ám a balesetet követően agresszívan léptek fel, kevéssel utána pedig le…

Lekevertek egy pofont, majd leléptek

Előbb a taxist fenyegették veréssel, majd amikor felvilágosította őket, hogy ő a vétlen fél, kiszálltak, átsétáltak az egyébként is megsérült Fordos férfihoz, összeszólalkoztak vele, lekevertek neki egy pofont, zárásként pedig, mint akik jól végezték dolgukat, elhagyták a helyszínt, természetesen a viteldíj (akár részbeni) kiegyenlítése nélkül. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció