A kaposvári ügyészség csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat azzal a 46 éves kaposvári férfival és 25 éves feleségével, valamint a velük haragos viszonyban lévő 61 éves asszonnyal szemben, akik a nyílt utcán verekedtek össze.

Kihívták verekedni

A házaspár régebb óta haragos viszonyban van az idősebb asszony családjával, ezért a fiatalabb nő 2020 augusztusában egy videóüzenetben verekedésre hívta ki a másik család tagjait.

Egy idősebb nő ment el

A kihívásra az idős asszony jelent meg az előre egyeztetett Kaposvár, Donneri körforgalomnál, ahová rövid időn belül a férfi és a nő is megérkezett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Volt nála egy esernyő

Az autóból először csak a fiatalabb nő szállt ki, majd a forgalmas útkereszteződésben a járókelők és az autósok szeme láttára egyből verekedni kezdett az idős asszonnyal, aki a magával hozott fémvázas esernyővel ütlegelte haragosát.

Jött a férfi is

A dulakodásba az autó leparkolását követően a férfi is bekapcsolódott, így már egyesült erővel estek neki a másik vádlottnak, aki az őt ért ütések hatására még az úttestre is kiesett.

Az idősebb nő megsérült

A vádlottak a dulakodást végül rövid időn belül abbahagyták, majd az autóval érkező páros távozott a helyszínről. A verekedésben csak az idős asszony szenvedett sérülést, neki 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülései keletkeztek.

Videón az eset

Az ügyészség által közreadott videón egyébként az látszik, hogy nem hárman, hanem legalább öten vannak jelen, igaz ketten inkább csitítják a feleket.

Voltak már büntetve 

Az ügyészség a Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában a büntetett előéletű, visszaesőnek minősülő férfival szemben végrehajtandó, míg a két nővel szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

Ez is érdekelheti