Miután ajtót nyitott az énekesnő, rögtön kitört a balhé. Opitz Barbiékhoz látogató érkezett, ám nem telt nyugodtan az este. A lakásból kiabálás, veszekedés hallatszott.

Opitz Barbi épp a párjával volt otthon

Az énekesnő jelenleg a hetedik kerületben él albérletben, egy körfolyosós ház földszinti lakásában. Vasárnap este a párjával, Alberttel töltötte az időt, majd érkezett hozzájuk egy vendég. Azt nem tudni, mi célból érkezett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Barbi ajtót nyitott, majd kitört a balhé

Az egyik ott lakó elmondta, vasárnap este tudomása szerint a lány édesanyja kopogtatott az énekesnő lakásának ajtaján. Ezután rögvest ordítozást hallott. A vendég Opitz Barbi párjával, Serleg Alberttel kezdett veszekedni.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bizonytalan tényezők

A lakó csak a szövegkörnyezetből tudott arra következtetni, hogy a lány és a nő rokoni kapcsolatban állnak egymással. A szavakat azonban pontosan nem értette, ugyanakkor hallatszott, hogy komoly a feszültség. “Olyan indulat volt a hangjukban, hogy beleborzongtunk” – mondta a lakó a Bors számára.

Már az ajtóban megkezdődött a vita

Az énekesnő vendége még azelőtt vitázni kezdett, hogy belépett volna a lakásba. Ezután a lakó elmondása szerint dulakodás hangjai szűrődtek ki. A nagy csörömpölés hallatán attól tartottak, hogy valakinek baja fog esni.

Kitessékelték a vendéget a lakásból

A lap informátora azt mondta, a vendéget az énekesnő az udvarra terelte ki. A kedélyek azonban nem nyugodtak le, tovább folytatódott a veszekedés. Az egyik lakó úgy véli, hogy a nőnél volt egy éles tárgy is.

Kiérkeztek a rendőrök

A vendég végül az éles tárgyat nem használta. Mielőtt a rendőrök megérkeztek volna, elment. Hogy ezúttal mi miatt alakult ki a veszekedés, azt nem tudni, az azonban ismert, hogy a lány szülei nem nézik jó szemmel a fiatalok kapcsolatát.

Megszólaltak a rendőrök

A lap megkeresésére a BRFK elmondta, hogy egy férfi könnyű sérüléseket szenvedett az eset kapcsán. Egy középkorú nővel szemben zaklatás és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt eljárás indult. Az eljárást a BRFK 7. Kerületi Rendőrkapitányság folytatja le.

Opitz Barbi apja már korábban kifakadt

A lány apja nyilvános videóban üzent korábban a lányának. “Nem te mondtad el, hogy hogyan fojtogatott? Nem te mondtad, hogy miket csinált?” – kérdezte akkor a férfi az énekesnőtől.

Ezek is érdekelhetnek!

Az apa szerint Albert bántalmazta a lányát

Opitz Barbi apja azzal vádolta meg lánya párját, Albertet, hogy a férfi megverte az énekesnőt. Ezen felül állítása szerint összetörte Barbi 700 ezer forintos telefonját is, amit még az előző barátjától kapott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Opitz Barbi – Forrás: Instagram