Újsághír szerint agyvérzést kapott a Dózsa György úti gázoló. Voltak olyan hírek, amelyek szerint már meg is halt, de ezt nem erősítették meg.

Kétséges az állapota

PestiSrácok információi szerint a férfit súlyos állapotban a szombathelyi börtönből a berettyóújfalui kórházba szállították, ügyvédei és a család pedig várja a kórháztól a tájékoztatást.

Halálhírét is keltették már

Az újság arról is ír, hogy a közösségi médiában felreppent a hír a férfi haláláról is, ezt a forrásaik azonban nem erősítették meg.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ez az oldal írt róla

A Razzia nevű Facebook-oldalra tegnap nem sokkal este 11 óra után került fel egy bejegyzés, amelyben azt írják, M. Richárd életét vesztette – írta a Blikk.

Két ember meghalt a balesetben

Mint ismert, M. Richárd 2017 májusában okozott halálos balesetet a fővárosi Dózsa György úton, amikor nagy teljesítményű, nyugati rendszámú személyautójával mintegy 140 kilométeres sebességgel összeütközött egy szabálytalanul kanyarodó autóval, amelynek két utasa meghalt, vezetője életveszélyes sérüléseket szenvedett, M. Richárd és több járókelő könnyebben megsérült.

Más is van a rovásán

Ahogyan korábban a Kékvillogó megírta: Kötelesség megszegésére és hivatali helyzettel visszaélésre irányuló hivatali vesztegetés, közokirat-hamisítás és vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés miatt emelt vádat a Központi Nyomozó Főügyészség M. Richárd és két társa ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

2016-ban vonták be a jogosítványát

A Dózsa György úti baleset vádlottjának 2016 áprilisában ideiglenesen bevonták a vezetői engedélyét, és utánképzést írtak elő a számára, mert a közlekedési pontjai elérték a 18 pontos értékhatárt. A vezetői engedély visszaadásának feltétele egy hatórás előadáson való részvétel, feladatsor és a forgalmi vizsga sikeres teljesítése volt.

A könnyebb utat választotta

M. Richárd azonban az ügyészség szerint ezen az előadáson nem kívánt részt venni, hanem – egy közvetítőn keresztül – megkereste a harmadrendű vádlottat, K. Bálint Zsoltot, akiről úgy tudta, „hamis vezetői gyakorlatot igazoló dokumentumot” tud készíteni. A vádirat szerint ezen a találkozón M. Richárd azt mondta, hogy bármekkora összeget hajlandó fizetni azért, hogy a vezetői engedélyét soron kívül, és vizsga nélkül visszaszerezhesse.

Nyolc általános a legmagasabb iskolai végzettsége

A hétfői tárgyaláson M. Richárdot hallgatták ki elsőként, ahol elmondta, hogy nyolc általános a legmagasabb iskolai végzettsége, és korábban vendéglátósként dolgozott nettó 200 ezer forintos fizetésért. A bíró kérdésére beszélt arról, hogy jelenleg a szombathelyi fegyházban tölti szabadságvesztését, és semmilyen vagyontárgya, gépkocsija nincs.