Gyártószalag rántott be egy dolgozót Zalaegerszegen, tűzoltók segítettek az újraélesztésben. A munkást mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Berántotta a szalag

Gyártószalag rántott be egy dolgozót egy zalaegerszegi üzemben, a Posta utcában. Az üzem dolgozói azonnal cselekedtek, mire a város hivatásos tűzoltói a helyszínre értek, áramtalanították a szalagot és kiszabadították szerencsétlenül járt társukat.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Újraélesztették

A munkás olyan súlyosan megsérült, hogy a zalaegerszegi tűzoltók megkezdték az újraélesztését. A helyszínre időközben mentőhelikopter is érkezett. A sikeres újraélesztés után, a sérült dolgozót kórházba szállították.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mentőhelikopter jött a sérültért

Forrás: OKFI

Tragédia Nádudvaron

Tavaly novemberben borzasztó tragédia történt egy nádudvari üzem telephelyén. Egy munkahelyi baleset következtében életét vesztette egy 18 éves fiatal. A rendőrség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást.

Meghalt a kórházban

Az Országos Mentőszolgálat később azt írta, szerint a fiatal férfit életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították kórházba a baleset helyszínéről. A sérült a debreceni egyetem klinikai központjában, a gyors és szakszerű orvosi ellátás ellenére elhunyt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Robbanás Nyírbátorban

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, 2021 október közepén óriási robbanás történt Nyírbátorban. A Bátor Trade Kft. biogázüzemének területén takarítási munkálatokat végeztek, amikor a tragédia bekövetkezett. Három munkás szörnyethalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Segédmunkások haltak meg

A három áldozat közül egy középkorú testvérpár, Szilágyi Andor és József, illetve utóbbi fia, Józsi. Mindannyian segédmunkát végeztek egy fermentorában. A robbanás után 2 mentőhelikopter és 4 mentőautó érkezett a helyszínre, de egyik munkás életét sem sikerült megmenteniük.

Mentángáz és oxigén keveredhetett

A problémát vélhetően az okozta, hogy a fermentorban felgyülemlett metángáz és oxigén keveréke egy még ismeretlen körülmények között keletkezett szikrával találkozott. A fermentor, egy 5 méter mély betongyűrű, amelynek az alján megfőzött állati és növényi hulladék áll. Miután a vizet leszivattyúzzák, azt ott maradt iszapot el kell takarítani, vagyis egy futószalagra kell lapátolni. Az ügyben rendőrségi nyomozás indult.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: OKFI