Mai napig nem kért bocsánatot a gyászoló szülőktől az a 17 éves fiú, aki részegen ellopta szülei autóját és azzal balesetet okozott. A járművel elsodort egy oszlopnak sodródott, ennek következtében a mellette utazó 15 éves barátja kirepült az autóból. Jocó a helyszínen azonnal meghalt.

Tragédia Fejér megyében

Három hete gyászolja a Szabadegyházán élő Kovács család a hetedik gyermekét. A 15 éves fiú kirepült barátja autójából, miután Csaba ittasan, ellopta szülei kocsiját és azzal nekiment egy oszlopnak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kirepült az autóból

Jocó az anyósülés mögött foglalt helyet és nem kötötte be magát. Az addigra már ittas Csaba nagy sebességgel száguldani kezdett, nekicsapódott egy oszlopnak és többször megpördült. Jocó ajtaja kinyílt, a fiú pedig kirepült az autóból.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Születésnapi partira ment

Jocó a hét utolsó munkanapján többedmagával egy születésnapi partira volt hivatalos. Úgy volt, hogy az egyik barátjánál alszik, ezért a szülők este normál időben mit sem sejtve nyugovóra tértek. A rendőrök hajnali egy órakor csengettek a családi házuknál, hogy Kovácsékkal közöljék a tragikus hírt.

A baleset után hazament

A fiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A jogosítvánnyal nem rendelkező sofőr pánikba esett, ezért az aszfalton fekvő barátot hátrahagyva hazavitte az erősen roncsolódott, de üzemképes autót. Maga értesítette a rendőrséget, és biciklivel visszament a tragédia helyszínére.

Összetörtek a szülők

A szegénységben élő szülők teljesen összetörtek, ráadásul az is óriási problémát okoz nekik, hogyan fizessék ki gyermekük temetését. A helyiek szerint a balesetben vétkes, jogosítvánnyal sem rendelkező részeg kamasz szüleinek kellene állniuk a szertartást.

Szabadlábon van a vétkes sofőr

A helyzet pattanásig feszült településen. A vétkes sofőrt nem vették őrizetbe. A tragikus körülmények közt elhunyt kisfiút a héten temetik.

Nem enyhül a fájdalom

„Egyre mélyebben érezzük a hiányát, ugyanakkor hisszük, hogy a lelke itt van velünk. Szinte látjuk, ahogy rendszeresen felmászik a házunk előtt álló kedvenc fájára, de mindig szembesülnünk kell a szomorú valósággal” – mondta a Borsnak Marika, a fiú édesanyja.

Forrnak az indulatok

A Fejér megyei településen a legtöbben nem javasolják, hogy Csaba, a vétkes sofőr kimerészkedjen az utcára. A gyászoló család ugyan nem kíván bosszút állni, de az indulatok bennük is forrnak.

Nem kértek bocsánatot

„Még bocsánatot sem kértek tőlünk, igaz, nem is szeretnénk velük találkozni! A búcsúztatón sem szeretnénk őket látni. Bármit is mondanának, nem tudnák nekünk Jocót visszaadni. A fiamat Csaba nem csak tőlem és az édesapjától, hanem a nyolc testvérétől is elvette! Ezt nem lehet elfelejteni” –  csuklott el a temetésre készülő nő hangja.

Nem engedték, hogy megnézze a fiát

„Szerettem volna megnézni a kisfiamat, de a rendőrök nem engedték meg. Azt mondták, őrizzem meg úgy az emlékemben, ahogy utoljára, élve láttam” – mondta a baleset után édesapa.

A temetőben sem nézhették meg

„Jocót koporsóban helyezzük végső nyugalomra, hiszen szerettük volna, hogy elhamvasszák. Még akkor sem, ha a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a temetőben meg sem engedték, hogy megnézzük a fiamat. Ez még inkább súlyosbítja a fájdalmunkat, de nem tudunk mit tenni. Szüntelenül Jocóra gondolunk, és hiszünk benne, hogy az örökkévalóságban találkozni fogunk vele” – mondta a gyászoló apa. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: police.hu