A paksi rendőrök elfogták, majd a bíróság letartóztatta azt a 44 éves karcagi nőt, aki egy társkeresőn csaknem kilenc és fél millió forintot csalt ki 43 férfitól.

Társkeresőn

2020-ban tett feljelentést egy paksi férfi egy karcagi nő ellen, akivel egy társkereső oldalon ismerkedett meg. Az asszony a férfitól különböző kitalált történetekkel hónapok alatt több mint másfél millió forintot csalt ki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Legalább 43 embert vert át

A 44 éves nő még legalább 42 másik férfit is átvert, akiktől különböző indokokkal – adóhatóság által kiszabott büntetés megfizetésére, megélhetésre, gyermeke gyógyszerének kiváltására, iskoláztatására, édesanyja temetési költségeire, illetve örökösödési illeték megfizetésére – pénzt kért kölcsön rövid határidőre.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

9 és fél millió

Az eddig kihallgatott sértettektől csaknem kilenc és fél millió forintot csalt ki az elmúlt másfél év alatt.

A rendőrség illusztrációja

Kamuzott rendesen  

Mindannyiukat folyamatosan tévedésben tartotta, ígérgetett nekik, amíg ők a pénzt a számlájára elutalták, ezt követően azonban elérhetetlenné vált.

Pedig már kapott büntetést

A nő akkor sem állt le, amikor első kihallgatását követően az ország két különböző pontján felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték ugyanilyen csalások miatt.

2021-ben is tovább folytatta a férfiak átverését  

Az asszonyt utoljára november második hetében hallgatták ki gyanúsítottként a Paksi Rendőrkapitányságon, majd őrizetbe is vették.

Lehet, hogy több átvert van

A paksi rendőrök azt is vizsgálják, hogy a karcagi nő még hány férfit ejthetett tévedésbe az elmúlt időszakban.

Férje számlájára utaltatta a pénzt