Itt, a Kékvillogó oldalán is beszámoltunka arról a szörnyű esetről, melynek során a 22 éves Gabriellát olyan súlyosan megsebesítette a volt párja, hogy mindkét szemére megvakult. A férfit, most 6 év fegyházra és 6 év közügyektől való eltiltásra ítélte a Nyíregyházi Járásbíróság, azonban ez az ítélet egy korábbi balhéjuk miatt született, a csonkítást egy másik eljárásban tárgyalják majd.

6 év fegyház

A szörnyű eset tavaly februárban történt, azonban azt megelőzőleg, hogy Gy. Attila brutális kegyetlenséggel megvakította Gabriellát, több balhéjuk is volt. A 24.hu megkeresésére, a Nyíregyházi Törvényszék szóvivője azt mondta, hogy a folytatólagosan elkövetett testi sértés bűntettének kísérletében és társtettesként elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt elítélt férfi feltételesen sem bocsátható szabadlábra. Társait felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a bíróság.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez egy másik ügy

Gy. Attila és a későbbi áldozat, Gabriella között még 2020 nyarán alakult ki érzelmi kapcsolat. A férfi aztán találkozót beszélt meg a lánnyal a kemecsei lakóhelyén, egy korábbi tartozásának rendezése miatt. A találkozóra Gy. Attila két ismerősével, az ügy két másik vádlottjával érkezett. A férfi beszélgetni kezdett a nővel, majd megegyeztek abban, hogy együtt elmennek Nyíregyházára.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Befogta a száját

Gabriella viszont Nyíregyházán jelezte, hogy szeretne hazamenni, de a férfi ezt nem engedte neki: befogta a száját és közölte vele, hogy sehova nem mehet.

Elmenekült

A lány megpróbált kiszállni a kocsiból, a férfi azonban ekkor lenyomta őt az ülésre, amiben a két társa is segített neki. Két nappal később a három férfi Gabriellával együtt Berettyóújfaluba ment, ahol a nőnek sikerült megszöknie, és segítséget kérnie egy boltban.

Megrugdosta

Ezek után 2020 decemberében két napon is Attila megverte Gabriellát. A lány a nagybátyától kért segítséget telefonon keresztül. A rokonok érkezésekor Gabriella beszállt a kocsiba, ám Attila feltépte az ajtót, kirángatta a lányt, a földre taszította és megrugdosta.

Kinyomta a szemét

Gy. Attilát most emiatt az eset miatt ítélték el, az ítélet nem jogerős, az ügyész és a vádlottak is fellebbeztek. A másik ügyet azonban, melynek során a férfi brutálisan megcsonkította Gabriellát egy másik eljárásban tárgyalják majd. Mint ismert a férfi tavaly februárban, egy vita során annyira eldurvult, hogy puszta kézzel nyomta ki a lány mint két szemét. Ezt megelőzően egy, a közelben lévő üres telekre vonszolta, ahol fojtogatni kezdte. A nő próbált védekezni, egy ponton megharapta a férfi kezét, erre jött válaszul a brutális tett.

Sokkoló fájdalom

A sokkoló fájdalom hatására Gabriella elvesztette az eszméletét, a férfi pedig úgy hihette meghalt, ezért felhagyott a bántalmazással és elszökött a helyszínről.

Elvesztett a látását

A nő korábbi kiáltozását a szomszédok is meghallották, akik a helyszínre igyekeztek, így találták meg Gabriellát. A nő életét kizárólag az mentette meg, hogy időben rátaláltak és kórházba szállították, de a szemeit így sem lehetett megmenteni, a látását elvesztette. Ebben az ügyben az ügyész tényleges életfogytiglant kért Gy. Attilára.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

Látni akarja a kislányát: Robotszemmel nyerné vissza a látását Gabriella, akinek volt párja vette el a látását

Kiemelt kép: Lakatos Gabriella – Forrás: RTL Klub