A gyanú szerint apa, anya és fia árult kábítószert Budapest 8. kerületében. Őrizetben a feltételezett elkövetők.

Rajtaütés

A 8. Kerületi Rendőrkapitányság beosztottjai 2023. január 27-én 12 órakor Józsefvárosban ütöttek rajta egy házaspáron, akik az információk szerint kábítószert árultak. Az egyik lakásban elfogták az 55 éves S. Gyulát és 54 éves feleségét, a kutatás során pedig alufólia-pakkokba csomagolt – összesen 28,6 gramm – kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint pénzt is lefoglaltak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy másik lakásuk is volt

A nyomozók átkutatták a pár által ugyanabban a házban fenntartott másik lakást is, ott a bútorok közé rejtve 322 gramm növényi törmeléken kívül a drog porciózásához használt mérlegeket, nejlontasakokat, csomagolóeszközöket is találtak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Egy házaspár és a gyerekük

A nyomozás adatai szerint a bűncselekmény elkövetésében részt vett a házaspár 30 éves fia is, akit néhány órával később fogtak el. Tőle egy luxusterepjárót foglaltak le.

Helyszíni felvétel:

Őrizetbe vették őket

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányságán a család három tagját bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A gyanúsítottaktól lefoglalt anyagokról a kirendelt szakértő megállapította, hogy az marihuána; feketepiaci értéke összesen 2,4 millió forint.

Videón a rajtaütés:

Egyik razzia követi a másikat

A napokban nem ez az első razzia és rajtaütést, január 23-án a budapesti rendőrök 36 millió forint értékű kábítószert és három feltételezett dílert vontak ki a forgalomból.

Rendszeresen árultak

Mint megírtuk újabb csapást mért a kábítószer-kereskedelemre a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói 2023. január 23-án délután Újpesten fogtak el egy házaspár, akik a nyomozás adatai szerint rendszeresen árultak drogokat. 

Több mint 1 kiló heroin

Lakásukban és egy általuk használt üzemben összesen több mint 1 kilogramm heroint, 25 gramm marihuánát és 26 metadon-tablettát foglaltak le, melyek feketepiaci összértéke közel harminchatmillió forint. Elfogták azt az nőt is, akitől a gyanú szerint beszerezték a továbbértékesített kábítószereket, az ő autójából 3 millió 700 ezer forintot foglaltak le a nyomozók.

Helyszíni felvétel:

Fotó a helyszínről:

Letartóztatták őket

Az 53 éves V. Zsoltot és feleségét, a 36 éves V. Viktóriát, valamint a 42 éves C. Lindát a rendőrök kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették őket, a bíróság azóta elrendelte letartóztatásukat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu