A Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki vérző sérüléssel magára hagyta élettársát, aki aztán meghalt.

Fenyegetés, bántalmazás

A vádirat szerint az elkövető és a sértett élettársként éltek együtt Dunaharasztin. A kapcsolat során a férfi egyre jobban uralkodott a nő felett, folyamatosan fenyegette és bántalmazta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem szólt a rendőrségnek

2021 decemberére a nő már számos, 8 napon belül gyógyuló sérülést szerzett, amiket a férfi okozott neki, de a rendőrség segítségét mégsem kérte.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Erősen vérzett

Aztán 2021. december 2-án a férfi és a nő csúnyán összevesztek, a férfi többször is megütötte az élettársát. A nő lábán aztán aztán nem ismert körülmények között egy seb keletkezett, vélhetően megvágták. A nő erősen vérzett, ezért a mentőktől próbált meg segítséget kérni.

Hívta a mentőket

A mentős diszpécser telefonon adott utasításokat a sértettnek a sérüléssel kapcsolatos elsődleges teendőkkel kapcsolatban. Ezt az elkövető is hallotta, mert beszélt is a diszpécserrel, aki elmondta, hogy mit tegyen a sértett vérzésének csillapítására.

A férfi elmenekült

A férfi azonban csak egy rövid ideig vett részt a nő ellátásában, majd elhagyta a házat. Rövid időre azután ugyan visszatért, de már nem segített az egyre gyengülő nőnek, hanem újra kiment a házból, majd autóval elhajtott.

Elvérzett

Mire a férfi visszatért a párja már nem lélegzett. A helyszínre érkező mentők már nem tudták újraéleszteni a nőt, rengeteg vért veszített és meghalt.

Elkerülhető lett volna

A tragédia azonban elkerülhető lett volna, a párja időben ellátja és nyomókötést alkalmaz. A Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség az elkövető ellen kapcsolati erőszak bűntette és halált okozó segítség nyújtás elmulasztásának bűntette miatt emelt vádat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

6 év fegyházra ítélték a kemecsei édesanyát puszta kézzel megvakító férfit

Kiemelt kép: Illusztráció