Minden háztartásban előfordul, hogy indokolatlan dolgokat is felhalmozunk, amelyeket egy ideig rakosgatunk a lakásban, pedig tudjuk, hogy előbb-utóbb a szemétben végzik. Nem minden cucctól egyszerű megszabadulni, ilyenkor javunkra válik a lomtalanítás. 

Bízzuk profikra a lomok eltakarítását!

Olykor azért húzzuk-halasztjuk a felesleges holmik kipakolását, mert olyan elektronikai cikkekről vagy különleges tárgyakról van szó, amelyeket nem dobhatunk egy mozdulattal a kommunális szemétbe. Ilyenkor érdemes elgondolkodni a lomtalanítás lehetőségén, amelyhez segítségül hívhatunk egy hozzáértő brigádot, akik ismerik a folyamatban kamatoztatható praktikákat.

A Visszuk.hu csapata hadba fogható lomtalanítás idején is, hiszen a nagy tapasztalattal rendelkező, precíz és alapos szakembereik ezen a területen szintén remekelnek, és az ügyfelek elégedetten nyilatkoznak a szolgáltatásról. A korszerű, rendszeresen szervizelt és karbantartott géppark optimális a nagyobb méretű háztartási eszközök szállítására is.

Ha egy kis felfrissülésre vágyunk, és szeretnénk újszerűvé tenni otthonunkat, nem feltétlenül kell hatalmas átalakításokba beruházni. Jellemzően az is elegendő, ha felülvizsgáljuk a berendezéseinket, és eltávolítjuk azokat a darabokat, amelyek már nem szolgálják a javunkat. Ezzel teret szabadíthatunk fel és új életet lehelhetünk az ingatlanba.

Mire kell figyelni lomtalanítás idején?

Csak úgy, mint a legtöbb fuvarozási munka, a lomtalanítás is igényel némi szervezést. Természetesen az előzetes időpontfoglalás elengedhetetlen, melyet általában a cégek weboldalán keresztül, az ajánlatkérés fül alatt tudunk megtenni.

Mindenképp egyeztessük a vállalat munkatársaival, hogy milyen összetételű rakományt és tárgyakat kívánunk leadni, mivel egyes dolgokat nem minden szeméttelepen vesznek át. Emellett fontos hangsúlyozni, hogy a cégek csak azokat a cuccokat tudják elvinni, amelyeket egyenesen az ingatlanból hoznak ki, ugyanis az utcára előre lepakolt holmikat törvényileg már csak a szemétszállítók kezelhetik.

A cég szakemberei a kijelölt dátumon egy jól megközelíthető helyre fognak parkolni, ahol zavartalanul kivitelezhető a rakodás. A munkatársak gondoskodnak arról, hogy minden csomag a menetrendnek megfelelő ütemben kerüljön át a teherautókba.

Kedvező áron érhető el a szolgáltatás

Sokan azt hiszik, hogy a lomtalanítás horribilis árakkal jár együtt. Ez nem igaz, ugyanakkor a végösszeget alapvetően célszerű két részre bontani. Az első fele a rakodás és a szállítás költsége, amely közel azonos a költöztetés díjaival. 

A másik összetevő a szemétlerakó által kalkulált összeg, viszont ez nagyban függ a lerakásra váró lomoktól, így erről tanácsos külön tájékozódni. Az eddigi tapasztalatok alapján a legideálisabb időszak a munkára a tavaszi és őszi szezon, mivel ekkor az időjárás is kellemesebb, valamint a folyamat is gyorsabban kivitelezhető. A cég munkatársai mindig arra törekednek, hogy effektív legyen az együttműködés!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a visszuk.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják olvasóink a Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.