A TEK segítségével kaptak el egy ötszörös körözés alatt álló bűnözőt Gödön. A férfi egy családi házat bérelt, itt csaptak le rá.  

A búvóhelyén kapták el

A rendőrség a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével együttműködve hajtotta végre azt az összehangolt akciót, amelyben a búvóhelyén fogtak el egy több bűncselekmény miatt is körözött férfit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A TEK segítségét kérték

Felmerült annak gyanúja, hogy a 42 éves H. Péternél fegyver van, ezért kérte a rendőrség a Terrorelhárítási Központ segítségét.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gödön bujkált

Az ötszörös körözés alatt álló férfi folyamatosan bujkált a hatóságok elől; Gödön bérelt egy családi házat, ahol november 2-án, a kora esti órákban fogták el a rendőrök.  

Az elfogás pillanatai

Forrás: police.hu

Börtönbe vitték

H. Pétert az elfogását követően a Dunakeszi Rendőrkapitányságra állították elő, majd jogerős büntetéseinek megkezdése miatt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

TOP 50-es bűnözőt fogtak

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy magyar TOP 50-es körözött csuklóján kattant a bilincs. A mezőszemerei bűnöző ellen összesen hat körözés volt érvényben. A 11 évnyi szabadságvesztésre ítélt V. László Csabát a KR NNI fejvadászainak segítségével fogták el a német rendőrök.

Több körözés volt érvényben

Maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntette miatt 2021 óta körözte a Fővárosi Törvényszék a bűnözőt, aki ellen ezen kívül még további öt körözés volt érvényben, többek között prostitúciós tevékenység elősegítése, kitartottság és csalás miatt. V. László Csaba ellen mind hazai, mind európai, mind nemzetközi elfogatóparancsok is érvényben voltak. 

Lányokat is futtatott

A mezőszemerei szemkiverőként elhíresült, agresszív férfi kiterjedt rokoni kapcsolatait igénybe véve először idehaza, majd külföldön is lányok futtatásából tartotta el magát. Nemcsak alkalmi nőismerőseivel, hanem közeli családtagjaival is prostitúciós tevékenységet végeztetett.

Külföldön is folyt ellene eljárás

Emellett más, szintén illegális pénzszerzési lehetőségeket sem vetett meg. Csalás miatt külföldön is folytattak már ellene eljárásokat. Az általa elkövetett bűncselekmények miatt a hazai bíróságok eddig összesen több mint 11 év letöltendő szabadságvesztésre ítélték. A börtönbe azonban nem vonult be, két éve elérhetetlenné vált a hatóságok előtt. Tartózkodási helye ismeretlenné vált.

Nem védte meg az ágyneműtartó

Ugyancsak a Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy az ágyneműtartóban próbált meg elbújni egy többszörösen körözött férfi, de a fővárosi zsaruk elől nem volt menekvés. A bűnöző rovásán egyebek mellett több lopás is colt, ráadásul eltiltás hatálya alatt vezetett gépjárművet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció