Összeverekedett egy férfi és egy nő a 8. kerületi Rumbach Sebestyén utcában, majd a nő egy fegyvert is elővett.

A 8. kerületben történt

A 24.hu olvasói információ szerint az eset a 8. kerületben történt, a lap pedig megkereste a rendőrséget is, akik kérdeseikre válaszul elmondták: szerda délután kettő órakor a 8. kerület Térfigyelő Központ értesítette a rendőrséget a Rumbach Sebestyén utca 20. szám előtti verekedésről.

FRISS!

Döbbenetes fordualt a Szolnokon talált csecsemő ügyében: Saját apja vitte be a gyermeket a kórházba, csak kitalálta, hogy a bokorban bukkant rá

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A budapesti rendőrök a helyszínre vonultak

Mkint írják a budapesti rendőrök több egységgel a helyszínre vonultak, a nőt és a férfit elfogták, a lőfegyvert a helyszínen lefoglalták.

EZ IS ÉRDEKELHET:

25 millió forint kártérítést kell fizetnie a lúgos orvosnak – Az ítélet után megszólalt az áldozat: “Magyarországon ennyit ér a testem.”

Előállították a nőt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság járőrei a 66 éves férfit és a 21 éves nőt előállították a 8. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűncselekmény miatt indult eljárás, a nő és a férfi elszámoltatása folyamatban van, írja a lap.

NE HAGYD KI EZEKET SEM!

Láss a mosoly mögé, vedd észre a jeleket! – ezt üzeni a magyar rendőrség a nők elleni erőszak világnapján

Újabb meglepő részlet a soroksári futónő meggyilkolása ügyében: kiderült, szeretőjével randizgatott futás közben a családanya

Szóváltás fajult el

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő szóváltásba keveredett 66 éves élettársával, majd többször megütötték egymást. A nő ezután a férfi autójából elővette élettársa fegyverét, azt nem irányította rá senkire, és nem is fenyegetett vele senkit. Az elsődleges adatok alapján a két személy nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

Kiemelt kép: Illusztráció