Mint ahogyan azt a KékVillogó is megírta csecsemőt talált egy fiatalember szerdán Szolnokon egy bokorban egy Délibáb úti üzletnél.

Fordulat

Néhány perccel ezelőtt azonban váratlan fordulat állt be az ügyben, ugyanis kiderült, hogy a bokorban talált csecsemő története kitalált, az apa vitte be a gyermeket a kórházba.

Ilyen állapotban van most a pici

A helyi televízió információi szerint a kislányt a szolnoki MÁV-, majd a Hetényi Géza kórházba vitték, állapota jó, nem hűlt ki. A csecsemő anyja gondosan elkötötte a köldökzsinórt és takaróba bugyolálta az újszülöttet, aki vélhetően megtalálása előtt öt órával született, írtuk meg korábban.

FRISS!

25 millió forint kártérítést kell fizetnie a lúgos orvosnak – Az ítélet után megszólalt az áldozat: “Magyarországon ennyit ér a testem.”

Itt a rendőrség közlése

Nem a bokorban találta, hanem a saját csecsemőjüket vitte kórházba egy apa Szolnokon – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán az MTI-vel, miután több hírportálon is megjelent, hogy egy férfi egy újszülöttet talált a Tisza-parti megyeszékhelyen.

A biztonsági őr tette az első bejelentést

A rendőrség tájékoztatása szerint egy szolnoki kórház biztonsági őre tett bejelentést szerda délelőtt arról, hogy egy férfi az intézménybe vitt csecsemőről azt állította, hogy találta.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Balla Irma-ügy: új bizonyíték kerülhetett elő, megint nyomozást rendeltek el a 13 évvel ezelőtti gyilkosság miatt

A rendőrök kiderítették, hogy a férfi a saját gyermekét vitte be

A rendőrök az adatgyűjtés során kétséget kizáróan megállapították, hogy a férfi a csecsemőt nem találta, hanem a saját gyermekét vitte be. Azért nem a valóságot közölte az apa, mert a kislányt nem kívánták megtartani és szülői mivoltukat ily módon szerették volna eltitkolni – írták a közleményben.

Kiskorú veszélyeztetése miatt indult eljárás

Az ügyben a Szolnoki Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetése miatt folytat büntetőeljárást.

Kiemelt kép: Illusztráció