A kerti gazt akarta elégetni egy férfi Tiszabábolnán, amikor szörnyű baleset történt. Amikor a férfi meggyújtotta az udvaron a tüzet, megbotlott és magára öntötte a benzint.

Egy egérlyuk miatt történt minden

Az áldozat felesége úgy emlékszik: a baleset egy egérlyuk miatt következett be, miután a férje a tűzrakást követően belelépett ebbe a lyukba, megbotlott, majd ezután locsolta le magát a benzinnel és a korábban megrakott tűz miatt, szinte azonnal lángra kapott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hemperegve oltotta magát

A férfi a földön hemperegve oltotta el égő ruházatát, majd, miután ez sikerült, vízzel igyekezett hűteni magát, míg a mentők kiérkeztek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Minden kigyulladt a közelben  

A tűz során többméteres körzetben minden kigyulladt, ami miatt a tűzoltóság is kivonult a helyszínre. Az esethez a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók vonultak ki, eloltották az égő növényzetet, a férfit mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Harmadfokú égési sérülések

A férfi, akinek az egész hasa és mindkét karja megsérült a baleset során, harmadokfokú égési sérülésekkel került a debreceni kórház, ahol jelenleg is ápolják – derült ki a Tények riportjából.

Benzinnel akart begyújtani

A Kékvillogó.hu írt arról néhány hónapja, hogy nem mindennapi tűzeset történt a Baranya vármegyei Szilágyon. Egy asszony benzinnel akarta a kályhát begyújtani, de az berobbant, a lángok villámgyorsan elterjedtek a lakásban, egy gázpalack is felrobbant. 

Megmenekült a két kisgyermek

A gondatlan asszony éppen hogy ki tudta menekíteni két kisgyermekét a lángoló házból, igy elkerülte, hogy a ráadásként felrobbanó gázpalack még nagyobb bajba sodorja.

Megúszták

Az asszony könnyebb égési sérülésekkel megúszta. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nagyon kevés gáz volt a gázpalackban, így az nem tudott akkora pusztítást okozni a házban – ezt már a Katasztrófavédelem nyilatkozta, hozzátéve, hogy így is az egyik ablak kiszakadt a falból.

Lakhatatlan a ház

„Bár csak az egyik szoba vált a tűz martalékává és a tetőszerkezet sem károsodott, a nemrég felújított épületet mégis lakhatatlanná nyilvánítottak, mert az elektromos vezeték teljesen kiégett+” – tette hozzá a szóvivő. A családnak mindene odaveszett a tűzben, őket a rokonok fogadták be. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció