Esernyővel ütötték-verték egymást az asszonyok a kaposvári körforgalomnál. A fiatalabb nő úgy meglökte az idősebbet, hogy az az útra esett, majd felpattant és az esernyővel akarta fejbe vágni a fiatalabbat. Az ügyészség csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat.

Összevesztek

A fiatalabb nő videóüzenetben hívta ki verekedésre a 60 év körüli haragosát. A két asszony megjelent az előre egyeztetett helyen, a Kaposvár, Donneri körforgalomnál. A cikkünk alján látható videón jól látszik, hogy a fiatalabb nőt a férje hozta autóval. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Üvöltözésből verekedés

Ahogy megállt a Fiat, kiszállt a nő és üvöltözni kezdett az idősebbel, aki már várta őt. Erre az idősebb nő lánya is odaszaladt, hogy védje az anyját. Dulakodás, verekedés alakult ki.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem kímélték egymást

A felvételen az is látszik, hogy az asszonyok nem kímélték egymást. Ahol érték, ütötték-verték egymást. Kézzel, lábbal, egymás hajába kapaszkodva.

Átesett a virágágyáson

Az idősebb nőt a fiatalabb úgy meglökte, hogy átesett a virágágyáson és majdnem beütötte a fejét az aszfaltba. Ezután a 60 év körüli nőt felsegítette a lánya. Ekkor azt hinnénk, vége a cirkusznak, de nem.

Esernyővel akarta fejbe verni

Amikor felsegítették az idős asszonyt, az felkapta az esernyőt a földről és mint egy sodrófával, rohant a fiatal felé, hogy megverje. Közben a fiatalabb nő férje is bekapcsolódott a verekedésbe.

Vádirat

A vitát egy térfigyelő kamera rögzítette, ezért lett ügy az esetből. A Kaposvári Járási Ügyészség vádirata szerint 2020 augusztusában a két nő verekedni kezdett a forgalmas útkereszteződésnél, a járókelők, autósok szeme láttára. Az idősebb nő esernyővel ütlegelte a másikat. A dulakodásba a férfi is bekapcsolódott, a feleségével együtt ütötték az idősebb nőt, aki még az úttestre is kiesett.

Garázdaság

Az ügyészség csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat, a férfival szemben végrehajtandó, míg a két nővel szemben felfüggesztett börtönbüntetést kért. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a verekedésről készült videó

Kiemelt kép: Részlet a videóból