Ismét gázolt a vonat: a Győrből Pécsre elindult Helikon InterRégió az esti órákban, Kaposvár és Dombóvár között, Nagyberki megállóhelynél ütött el egy embert. A helyszínelés végéig Csoma-Szabadi és Baté között nem közlekedhetnek a vonatok.

Gázolás Kaposvár és Dombóvár között   ​

A Győrből Pécsre 15:11-kor elindult Helikon InterRégió az esti órákban, Kaposvár és Dombóvár között, Nagyberki megállóhelynél elgázolt egy embert A helyszínelés végéig Csoma-Szabadi és Baté között nem közlekedhetnek a vonatok. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Pótlóbusz érkezett

A Dombóvár–Gyékényes vonalon az esti órákban hosszabb eljutási időre kell számítani. A forgalom, vonatpótlás szervezése folyamatban van. Gyékényesről Dombóvárra 19:39-kor elindult személyvonat utasait Kaposvár és Dombóvár között pótlóbusz szállította – írta a Mávinform.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Borzasztó”

Az egyik monori közösségi oldalon több szemtanú is ebszámolt a történtektől. „Borzasztó, ami történt, nem is értem, miért kellett ezt tenni” – írta egyikük. „A vonat félig beért a monori állomásra és öngyilkos lett valaki, a vonat hosszas dudálás után gázolta el” – tette hozzá egy másik kommentelő.

Rosszul lett vagy szándékosan tette?

Többen feltették a kérdést, vajon az idős asszony rosszul lett-e, esetleg elszédült, esetleg sietett vagy pedig szándékosan vetette magát a vonat elé. „Dehogy sietett, a behaladó vonat előtt lepett be kb. 25-30 méterrel Monori erdő felől, a peron végénél” – érkezett a válasz.

Nem tudott megállni

„A szalagkorlát és a sín között állt a néni. A mozdonyvezető elmondása szerint, amikor észrevette, azonnal dudált és vészfékezett, de elé vetette magát és sajnos már késő volt, nem bírt meg állni” – írta egy helyi lakó.

Ez lehetett az oka

 „Sajnos nem maradt családja. Nemrég halt meg a férje is és nem tudta feldolgozni. Tragikus, ami vele történt!” – fogalmazott az áldozat egyik ismerőse.

Nem elég a rendszeres késés…

„Botrány, hogy mennyien ezt a módot választják manapság, szerencsétlenek, akiknek vonattal kell járnia, már nem csak a sima késéssel kell számolni napi szinten, hanem a gázolás miatti késéssel is” – tette hozzá egy elkeseredett utas.

Gázolás Gödöllőnél

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Gödöllő térségében is elütött a vonat egy embert. Az Isaszegi úton történt a gázolás Gödöllő és Isaszeg között egy vasúti átjáróban. A vonat hiába dudált, a férfi a síneken maradt, a mozdonyvezetőnek pedig esélye sem volt, hogy időben megálljon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció