A MÁV-Start Zrt. S80-as járata Gödöllő-Állami telepeknél elütött egy embert. A gázolás miatt kora esti Isaszeg és Gödöllő között a vonatok csak egy vágányon közlekednek.

Péntek kora délután történt a baleset

Péntek délután a Keleti pályaudvarról 14:35-kor Gödöllőre elindult S80-as vonat Gödöllő–Állami telepek előtt elütött egy embert. A helyszínelés ideje alatt – várhatóan 18 óráig – Isaszeg és Gödöllő között a vonatok csak egy vágányon közlekednek, a hatvani vonalon 15-30 perccel megnő a menetidő, vonatkimaradásokra is számítani kell. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tavaly elszaporodtak az ilyen esetek

Tavaly november egy 33 éves édesanya Sásdon egy Pécsről Dombóvárra tartó személyvonattal ütközött össze, a jármű pedig 200 méteren keresztül vonszolta magával a gépkocsit.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Súlyos sérülések történtek

A tragikus vonatbaleset sérültjeit feszítővágóval kellett kiszedni a roncsból, és kiderült, hogy a nő áthajtott a piros fényjelzésen, miközben az autóban ott ült két gyermeke is, akik közül az egyik az anyával együtt életét vesztette. A másik kicsi, az alig 4 éves Valentina súlyos sérülésekkel kórházba került.

Ikladnál tizenkilencen sérültek meg

Tömegszerencsétlenséget okozó vasúti közlekedés biztonsága elleni vétséggel gyanúsította meg a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság azt a szabadlábon védekező 41 éves vácegresi férfit, aki tavaly októberben az általa vezetett nyerges vontatóval egy motorvonattal ütközött Ikladnál, és emiatt 19 ember megsérült.

Nem ivott a sofőr

A rendőrök kezdeményezték a férfi rendkívüli pályaalkalmassági vizsgálatát is. A teherautó sofőrje nem sérült meg, a helyszínen alkalmazott alkoholszonda szerint nem ivott vezetés előtt.

Viszont nem voltak papírjai

Az adatok ellenőrzésekor azonban kiderült, hogy a 41 éves vácegresi férfi jogosítványa nem érvényes az általa vezetett, korábban a forgalomból kivont járműszerelvényre.

Tavaly szeptember egy nap alatt két vasúti baleset is történt

Egy nap leforgása alatt két baleset is történt vasúti átjárókban. Vásárosdombónál egy autó a tilos jelzés dacára hajtott a sínekre, Egyed-Rábacsanak közelében pedig egy autós szintén figyelmen kívül hagyta a fénysorompó tilos jelzését, emiatt egy vonat oldalának csapódott.

Itt is a tilos jelzést hagyták figyelmen kívül

A vásárosdombói balesetben egy férfi és egy nő vesztette életét, azt követően, hogy a tilos jelzés ellenére a sínekre hajtottak. A balesetet egy helyi férfi is végig nézte, aki a kisgyermekével akart átmenni gyalog az átkelőn, de a piros jelzés miatt éppen várakoztak.

Heten ültek a kocsiban, mindenki meghalt

Egy házaspár és egyik fiuk is abban az autóban ült, amely egy vonattal ütközött hétfő hajnalban Kunfehértónál. Baloghék három gyermeke maradt árván. Az Opel Corsa-ban heten ültek, mindannyian szörnyethaltak.

Egy közeli szőlőbe indultak dolgozni

Az autóban munkások ültek, akik a közeli szőlőbe indultak dolgozni. Az elsődleges információk arról szóltak, hogy a balesetben öten szörnyethaltak. A MÁV hétfő délelőtt kiadott közleménye szerint hét halottja van a balesetnek. A vonat 250 métert tolta maga előtt a járművet.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Illusztráció/MTI