Fának csapódott egy gépkocsi a 3-as főúton, a tragédiában ketten meghaltak, derült ki a rendőrség közleményéből.

Lesodródtak

Egyelőre tisztázatlan okból lesodródott az útról, fának ütközött és az út melletti szántásban állt meg egy személygépkocsi 2022. augusztus 4-én 16 óra 50 perc körül. A 3. számú főút 51-es kilométerszelvényében, Galgahévíz térségében történt közúti közlekedési baleset következtében ketten meghaltak, ketten megsérültek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lezárták a szakaszt

A mentési munkálatok és a helyszíni szemle idejére a balesettel érintett útszakaszt a rendőrök teljes szélességében lezárták.

Vizsgálják a körülményeket

A Gödöllői Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai megkezdték a baleset körülményeinek vizsgálatát, az elhunytak és a sérültek azonosítását.

Fotó a helyszínről:

Fotó: G.K.

Pincehelyen elgázoltak egy gyalogost

Amint azt a Kékvillogó is megírta, hogy egy 30 éves pincehelyi nő közlekedett személygépkocsival a Kossuth utcában Tamási irányából Tolnanémedi irányába. A Garay utcai útkereszteződésnél eddig ismeretlen okból elütött egy, a kijelölt gyalogátkelő helyen gyalogosan közlekedő 62 éves szintén pincehelyi nőt, aki a baleset során olyan súlyosan megsérült, hogy az orvosi ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette.

Fotó a helyszínről:

Terelték a forgalmat

A helyszíni szemle ideje alatt 12 óra 15 perctől teljes útlezárás volt érvényben, a rendőrök a forgalmat a környező utcákba terelték. A helyszínelés 15 óra 40 perckor véget ért, a forgalom újra zavartalan. 

Helyszíni felvétel:

Az M5-ösön három autó ütközött

Szintén a Kékvillogó írta meg, hogy három ember megsérült, amikor szalagkorlátnak ütközött egy autó az M5-ös autópálya határ felé vezető oldalán Szeged közelében csütörtök délután. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a sztráda érintett szakaszát lezárták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: G.K.