Hiába született ma ítélet VV Fanni halálának ügyében, B. László nem hajkandó elfogadni a bíróság döntését, és máris bejelentette, fellebbez.

Nem jogerős

Ahogy a Kékvillogó.hu hírportálon beszámoltunk róla, életfogytiglani szabadságvesztést kapott B. László, akire ma mondta ki az ítéletet a bíróság VV Fanni meggyilkolása ügyében. A döntés egyelőre nem jogerős. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nincs vége

Ennek értelmében B. László legkorábban 25 év múlva szabadulhat, ám a most elsőfokon elítélt vádlott máris fellebbezést jelentett be az ítélet ellen. De nem csak ő, az ügyészség is fellebbezést tervez, így az évek óta tartó ügynek még koránt sincs vége.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Letartóztatták

Ezt B. László persze már csak a rácsok mögül teheti meg – írja a Blikk. Amint a bíró kimondta az ítéletet az egyébként szabadlábon érkező B. Lászlóra – aki mindvégig tagadta, hogy elkövette volna, amivel vádolták –, egyben elrendelte a férfi letartóztatását is.

Nem került elő a holttest

B. László az utolsó szó jogán is az ártatlanságát próbálta bizonyítani az előző tárgyaláson. Egyedül abban tartja hibásnak magát, hogy nem hívott mentőt akkor, amikor eszméletben állapotban találta Fannit, hanem karjaiban vitte le a garázsba, majd autójába tette és elhajtott vele együtt – írja a Blikk. A magatehetetlen lányt állítása szerint átadta egy ismeretlen férfinak, holtteste azóta sem került elő.

„Őszinteséget vártam”

Fanni édesanyja szerint lánya gyilkosa egyértelműen B. László. Az édesanyja korábban így nyilatkozott elhunyt lányáról, Fanniról: Tudom, hogy sokan megszólnak ezért, de meg kell érteniük, hogy egy 24 éves felnőtt lányt senki nem tud megállítani. Nem papoltam neki, cserébe teljes őszinteséget és felfoghatatlanul sok szeretetet kaptam.

Őket hívta

A vádlott sok mindent mondott már az ügyről. B. László vallomása szerint Fanni barátnője, B. Erika hívta őt a lány lakásához, hogy az akkor már ájult lányt vigye el valahová. És az is kiderült, hogy mielőtt felment Fanni bérelt lakásába, a telefonjában az: „escort fiú” kifejezésre keresett rá a neten. Majd témát váltott és a „bódítószer” kifejezést pötyögte be a készülékébe. A vádirat szerint B. László kocsija csomagtartójában az eszméletlen vagy már halott Fannival Siófokra hajtott.

Dunába dobhatta

A kocsival leparkolt, majd felment az általa bérelt apartmanba. Úgy tudjuk: pár óra alvás után órákon keresztül szexhirdetéseket böngészett a mobilján. Később autóba szállt, és feltehetőleg Szalkszentmártonnál a Dunába dobta a lány holttestét. Ettől kezdve figyelme a szexuális irányultságú témákról teljesen máshova kanyarodott, a nyilvános körözési listát ellenőrizte jó párszor, illetve beütötte a „vízihulla” és „melyik országba nincs kiadatás” kereséseket.

Méltó büntetés

A telefonból kinyert adatok is azt támasztják alá számomra, hogy B. László olthatta ki Fanni életét. Bízom benne, hogy tettéért megkapja méltó büntetését – közölte korábban a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József.

Az FBI is beszállt a nyomozásba

Az ügybe egyébként már az FBI is becsatlakozott: a Szövetségi Nyomozóiroda (FBI) két embert küldött, hogy segítsék a nyomozást. „A hazai rendőrség kérésére a világ egyik legnagyobb és leghíresebb nyomozó szervezete, a Szövetségi Nyomozó Iroda is beszállt az ügybe, ami 70-80 millió forintba került. Két embert küldtek az amerikaiak, akik a nyomozás ideje alatt luxuskörülmények között töltötték a napjaikat Budapesten” – nyilatkozta korábban dr. Brodmann Péter. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: VV Fanni – Forrás: RTL