Két emberáldozatot is követelt a Balaton szombaton – tájékoztatott a Somogy Vármegyei Rendőr Főkapitányság. Siófoknál egy 21 éves fiú, az egyik balatonszemesi szabadstrandon pedig egy 80 éves asszony vesztette életét.  

Elmerült a vízben

Vélhetően szombat délután a siófoki strandon, vizibickilivel ment az abonyi fiatal a Balatonba, és ott fürdőzött. A parttól mintegy 150-200 méterre távolodott el a járművel, majd a kb. 180 cm mély vízben eltűnt. Testét később megtalálták a keresőcsapatok, az életét már nem lehetett megmenteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tragédia Balatonszemesen is

Balatonszemesen, a Berzsenyi utcai szabadstrandnál egy 80 éves asszony kifele tartott a Balatonból, mikor feltehetően rosszul lett, és elmerült a vízben. Életét sajnos már nem tudták megmenteni – írta a sonline.hu

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Holttestet találtak a Dunában

A Kékvillogó.hu írt arról korában, hogy holttestet találtak a rendőrök a Dunában Kisoroszinál. A helyszínről származó információk szerint egy ötven körüli nő holttestét emelték ki a folyóból, és az elsődleges vizsgálatok szerint vízbefulladás okozta az asszony halálát. 

Vizsgálódik a rendőrség

A rendőrség arról tájékoztatott, hogy nem merült fel idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja, és így az egyenruhások közigazgatási eljárásban vizsgálják az eset körülményeit.

Ismeretlen holttestet találtak

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta, egy idős nő holttestét húzták ki a Dunából a vízirendőrök Újpestnél, egyelőre azonban nem sikerült azonosítani, ki lehet az.

Nincs idegenkezűségre utaló nyom

BRFK korábbi közlése szerint idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja nem merült fel, ezért a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretein belül vizsgálja az esetet.

Megfulladt

A 65-75 körüli nő halálának körülményeivel kapcsolatban annyi derült ki, hogy baleset történhetett. A asszony feltehetően a tragédia napján a víz alá merült, de feljönni valamiért már nem tudott, halálát fulladás okozta.

Nem tudták azonosítani

Az asszony holttestére egy járókelő figyelt fel, aki azonnal értesítette a rendőrséget. A nőt azóta sem sikerült azonosítani, a police.hu körözési oldalára is felkerült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció