Rázuhant egy autó és szörnyethalt egy 42 éves vétlen autós az M7-es autópályán péntek éjjel. Egy 24 éves nő haladt autójával Nagykanizsa felé, amikor Balatonvilágosnál átszakította a szalagkorlátot és egy terepjárónak ütközött, majd rázuhant egy kocsira. Beszámolónk végén mutatjuk a Katasztrófavédelem helyszínen készült megrázó képeit

Szörnyű tragédia

Péntek este fél 11 körül az M7-es autópálya 96. kilométerszelvényben Nagykanizsa irányába közlekedett egy KIA személygépkocsi, amelynek vezetője eddig ismeretlen okból járművével átszakította a belső szalagkorlátot, majd összeütközött egy szemből érkező Suzukival és egy moldáv rendszámú Volvoval, végül az oldalára borult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt a vétlen sofőr

A durva balesetben a Suzuki 42 éves férfi sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Tények tudósítása szerint az ütközés után négyen kerültek kórházba. A műszaki mentés hosszú ideig tartott és még másnap is jól láthatók voltak a tragédia nyomai.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Harmatgyengék a szalagkorlátok”

„Harmatgyengék a szalagkorlátok Magyarországon, az autópályákon. Meg lehet nézni, hogy bármelyik más országban milyenek. Megint egy személyautó szakította át. Nem egy kamion vagy egy teherautó” – írta egy hozzászóló a facebookon az eset kapcsán.

Nem jelezték

„Az egészben az volt még a szomorú, hogy sem a közút, sem a rendőrség részéről nem történt semmi előjelzés az autópálya szakaszon, hogy baleset történt. A semmiből ott termett a kocsisor vége. Csoda, hogy nem történt további baleset” – fűzte hozzá egy arra járó autós. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: Katasztrófavédelem.