Továbbra is nagy erőkkel keresi a rendőrség Türk Róbert Dánielt, aki Budapesten, egy 13. kerületi lakásban csütörtökön megölte a barátnőjét. A férfiről ismerősei azt mondták: ijesztően féltékeny volt, és a barátnője szinte minden percét ő szerette volna beosztani. Úgy bánt a szerelmével, mint a saját tulajdonával.

Holtan találtak egy fiatal nőt

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg, hogy egy fiatal nőt találtak holtan egy fővárosi lakásban, a feltételezett elkövető után pedig hajtóvadászatot indítottak a rendőrök. A rendőrség a közleményében azt írta, egy 13. kerületi lakásban július 13-án, csütörtök este 22 óra 30 perc körül találták meg a nőt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiadták az elfogatóparancsot

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének gyanúja miatt indított eljárást. A feltételezett elkövetőt az életvédelmi osztály nyomozói azonosították, ellene elfogatóparancsot adtak ki – írta a police.hu.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Veszekedtek

Ahogy már írtunk róla, a szomszédok késő este veszekedést hallottak, majd értesítették a rendőröket, hogy a lakásban csend van, a lány telefonja kicseng, de nem veszi fel, a kopogásra sem nyit ajtót, Minden arra utalt, hogy baj érhette. A rendőrök betörték a lakás ajtaját, s beigazolódott a gyanú: a nőt megölték. 

Barátnőjével pózol

A gyilkossággal gyanúsított férfi közösségi oldalára négy hete tett fel képeket, melyben barátnőjével. M. Petrával pózol, egy névnapi bulin, a Balaton Soundon és egy futóversenyen is kéz a kézben boldogan mosolyogtak a kamerába. Türk Róbert iskolatársaitól megtudtuk, barátjukat csendes, visszahúzódó emberként ismerték.

Sosem volt a szívük csücske

 „Azt ugyan mi sem gondoltuk, hogy egy lehetséges gyilkos keveredett a társaságunkba, de őszintén megmondom, Róbert sosem volt a szívünk csücske. A baráti körünket csak bomlasztotta a szűnni nem akaró furcsaságaival. Mivel egyikünk sem pszichiáter, nem állíthatjuk biztosan, hogy valamilyen személyiségzavarban szenvedett, de a viselkedése miatt ez is megfordult a fejünkben” – mondta a neve elhallgatását kérő nő a Metropolnak.

Ijesztően féltékeny volt

„Róbert ijesztően féltékeny volt, és szinte a barátnője minden percét ő szerette volna beosztani. Úgy bánt a szerelmével, mint a saját tulajdonával. Tudni kell, hogy a barátnőm jóban maradt az egyik volt párjával, aki a szakításuk ellenére is összejárt velünk. Róbert őt nem volt hajlandó megtűrni a közelünkben” – mondta egy barát a férfiról.

Szerepet is vállalt

Türk Róbert Dániel közösségi oldalain 2018-ban azzal dicsekedett, hogy epizodistaként szerepelt az Éjjel-nappal Budapest televíziós produkcióban, közös fényképeket is közzétett, melyen a produkció szereplőivel látható.

 „Ezt képtelenség feldolgozni”

„Ezt az egészet képtelenség feldolgozni, csak két hónapja voltak együtt!” – nyilatkozta összetörve a meggyilkolt lány, Petra édesapja. 

A gyilkos hívta a rendőrséget

Lapinformációk szerint tette után maga a gyilkos volt az, aki a rendőrséget tárcsázta, majd a Metropol szerint még egyik barátjának is üzenetet küldött, melyben azt írta: borzalmas ostobaságot tett, amit nagyon megbánt, és nem tudja, hogy mit tegyen. A férfi ezután menekült el. A férfi ellen azóta is valóságos hajtóvadászat folyik, emberölés gyanúja miatt keresi a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: egy korábbi fotó a párról. Forrás: TV2