Neked mennyi szabad terület van még a telefonod tárhelyén? Én eddig minden telefonvásárlás során csak növeltem a tárhely méretét, egyre nagyobb tudású és teljesítményű telefont vettem. Egy idő után minden megtelik, persze nem mindenki olyan képmániás, mint én, de tudjuk hogyan van ez. Mi lenne, ha vászonképek formájában jelenítenénk meg őket? 

A tökéletes meglepetés

Azt mondják, a vászonkép a tökéletes ajándék, és ha belegondolunk, ebben van valami. A szeretteink egytől egyig örülni fognak egy ilyen meglepetésnek. Azok számára pedig, akiket nem ismerünk annyira jól, közelről, más opció is adott: a vaszonkep.hu ajándékutalványait bárki kedvére beválthatja, s olyan darabot rendel abból, amilyet akar. 

Legyen szó születésnapról, névnapról, karácsonyról, esküvőről, évfordulóról, ballagásról vagy bármilyen más alkalomról, kijelenthetjük, hogy a vászonképeket mindenki szereti, így bármely esetben ideális ajándék lehet. 

Természetesen előfordulhat az is, hogy saját célra szeretnénk használni a képeket, ez főleg akkor fordul gyakran elő, amikor realizáljuk, hogy a telefonunk tárhelye igazi kincsesbánya, “vászonkép szempontból”. Ilyenkor sokféle lehetőségünk van.

Mi készülhet a saját fotóinkból?

Vászonkép! Igen! De nem kötelező egyetlen kivitelezés mellett dönteni, a lakás helyiségeit ugyanis különböző módon is feldobhatjuk. Az egydarabos, szóló vászonfotóból egy-egy termék is jól mutathat a falon. Ez akkor lehet hasznos, ha kisebb helyeket szeretnénk kitölteni.

Amennyiben van egy egész szabad falunk, akkor több vászonképet is elhelyezhetünk rajta, ez már igazi fotófalnak minősül. Mi például otthon így meséljük el a családunk történetét. Amikor a hozzánk érkező vendégek meglátják, mindig csodálkoznak, milyen ötletes megoldással emeltük ki a teret. 

A szabad falon ugyanakkor elhelyezhetünk egy, az egész felületet beterítő vászonképet is. Mondanom sem kell, hogy ez is igazán esztétikus. 

Miért ne rendelnénk montázst?

Választhatjuk például a rendezett terméket, amelyen lényegében különböző méretű fotók jelennek meg, amelyek nincsenek egymáshoz képest elforgatva. Aztán ott vannak a szabályos változatok, amelyeken azonos méretű képeket láthatunk, többnyire négyzetes formában. A rendezett fő montázs pedig egy fő képet és körülötte sok-sok kisebb méretű fotót tartalmaz. 

Nem szabad viszont elzárkózni a rendezetlen montázs elől sem! Akad olyan elrendezés, amely úgy néz ki, mintha “dobálták” volna a képeket a vászonra. Ilyenkor egymáshoz képest elforgatva viszik fel őket a vászonra. Ugyanez megoldható polaroid kerettel is.

A kedvencünk azonban mégis a tetszőleges alakú, akár szív vagy szám alakú montázs, amelyen belül nagyon sok kép helyet kaphat. Ha túl sok a fotó a telefonodon, akkor használd őket okosan! Nincs is jobb annál, mint amikor minden nap nézegethetjük kedvenc fotóinkat.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.