Szörnyű tragédia történt szerda hajnalban a főváros 11. kerületében, egy nő kiugrott a Dél-budai Centrumkórház egyik ablakából.

Tragédia a Dél-budai Centrumkórházban

Szörnyű tragédia történt szerda hajnalban a főváros 11. kerületében, a Dél-budai Centrumkórházban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiugrott az ablakon

A kórház egyik betege odasétált az ablakhoz, felkapaszkodott rá, majd gondolkozás nélkül kiugrott. A 70 év körüli asszony nem élte túl a zuhanást – tudta meg a Bors.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Keresik az okokat

A kórház dolgozói egyelőre csak találgatnak, mi volt az oka az öngyilkosságnak. Elképzelhető, hogy az asszony nem tudta feldolgozni a betegségét.

Nem volt előjele

Az elsődleges információk szerint a történtekért senki nem hibáztatható, nem volt jele annak, hogy mire készül.

Kiugrott a negyedikről

A Kékvillogó.hu írt arról decemberben, hogy infúziós állvánnyal törte ki kórházi kórtermének ablakát egy idős beteg Cegléden, hogy a 4. emeletről a mélybe vesse magát. A férfi holttestére csak másnap reggel találtak rá.

Órákon át keresték

A személyzet órákon át kereste az idős férfit, de sehol sem találták. Csak másnap reggel bukkantak rá, az életét már nem lehetett megmenteni.

Belső vizsgálat a kórházban

Az ügyben a Bors megkereste a Toldy Ferenc Kórházat, hogy megtudja, hogyan történt az eset, és miért csak órákkal később találták meg a férfi holttestét. A főigazgató, Pusztai Dezső szűkszavúan csak annyit válaszolt, a kórház belső vizsgálatot folytat az ügyben, annak lezártáig pedig nem áll módjukban bővebb tájékoztatást adni.

A rendőrség is vizsgálja az esetet

A rendőrség szintén vizsgálja az esetet, bűncselekmény gyanúja azonban nem merült fel. „A haláleset körülményeit a Ceglédi Rendőrkapitányság – az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint – vizsgálja. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel” – mondta a Borsnak Szabóné Berki Bianka százados, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Végzetes szerelmi bánat

A Kékvilogó.hu írt arról, hogy nem tudott túllépni szerelmi bánatán az a fiatal rendőr, aki volt barátnője háza előtt lőtte főbe magát. A barátok gyászolnak és a családot is összetörték a történtek.

A rendőrautóban lett öngyilkos

Szolgálati fegyverével lőtte fejbe magát egy 23 éves rendőr a Hajdú-Bihar megyei Görbeházán. Úgy tudni, az elkeseredett férfi a rendőrautóban lett öngyilkos, miután beszélni próbált volt párjával. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció