A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt az ellen az óvodai dajkaként dolgozó 29 éves nő ellen, aki megölte újszülöttjét, majd egy erdőben elrejtette annak holttestét.

Táppénzes állományba került

A vádirat szerint a vádlott, aki egy borsodi kistelepülésen élt, tavaly április közepén táppénzes állományba került. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Titkolta terhességét

Ekkor a nő már huszonhat hetes terhes volt, de ezt mindenki előtt titkolta. Nem készült az anyaságra, nem ment nőgyógyászati vizsgálatra, a védőnővel pedig csak júniusban konzultált.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szülei házában szült

Tavaly július elején a szülei házában az esti órákban a WC-re ülve szülte meg az újszülöttet.

Földhöz ütötte az újszülött fejét

A köldökzsinórt ollóval elvágta, majd a csecsemő fejét a földhöz ütötte. A gyermek holttestét egy törölközőbe csavarta, és a padlón hagyta.

Erdős részen rejtette el a holttestet

Másnap délelőtt egy férfi ismerőse segítségét kérte, akinek azt mondta, galambtetemeket kell elszállítani. Miskolcra utaztak, majd a vádlott a város külterületének egy erdős részén elrejtette a csecsemő holttestét – írta az ügyészség

Szörnyűség Emődön

 „Az élet tanít, az idő válaszol, a sors pedig rendez.” – ezt a rövid bölcsességet osztotta meg közösségi oldalán az a fiatal tinédzserlány, aki a közelmúltban magára hagyta meghalni az újszülött csecsemőjét. A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei kistelepülés, Emőd felbolydult a történtek óta, mindenki azt találgatja, a látszólag támogató, mintacsaládban nevelkedő L. Lilla miért tehetett ilyen szörnyűséget. 

Családi házuk udvarán szült

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy Egy 15 éves emődi lány február 24-én 19 óra előtt családi házuk udvarán egy életképes újszülöttnek adott életet. Ezt követően ellátatlanul hagyta gyermekét, akinek életét később már nem tudták megmenteni.

Könyörtelen volt

Mint később kiderült: a lánynak még volt annyi ereje, hogy a köldökzsinórját valamivel elvágja, aztán könyörtelen módon a csecsemő száját teletömte papírdarabokkal. Majd odament a kerítésükhöz, és az egyébként makkegészséges kisbabáját átdobta a kerítésen a szomszédos telekre.

Kórházba vitték

Lilla ezután rosszul lett, a hozzátartozói kérésére a mentőszolgálat kórházba szállította, ahol tagadta, hogy újszülöttnek adott volna életet, az elvégzett orvosi vizsgálat azonban cáfolta őt.

Megtalálták az avarban a csecsemőt

A kórház értesítése alapján a rendőrség kutatást végzett a lakóhelyén és a szomszédos ingatlan udvarán, az avarban megtalálták a kihűlt állapotban lévő, ellátatlan csecsemőt, és kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: MTI