Mozgássérült, mentális beteg lányával élt együtt az az idős asszony, aki tegnap Kispesten vélhetően szándékosan ugrott ki 6.emeleti lakásának ablakából. A szomszédok elmondása szerint a lány nemrég egy otthonba került, édesanyja azóta magányosan élt.

Félmeztelen holttest

Amint arról beszámoltunk, elképesztő tragédia történt szerda reggel a 19. kerületi Fő utcában. Az egyik tízemeletes lakóház előtt egy félmeztelen idős asszony holttestére bukkantak. A járókelők azonnal értesítették a segélyhívó központot. A kiérkező mentők csak a halál beálltát tudták megállapítani. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elszakadt redőny

Az elhunyt nő a panelház hatodik emeletén lakott. Egyelőre nem tisztázott, hogyan esett ki, de tény, hogy az ablaka redőnye leszakadt, ezért nem kizárt, hogy egy székre felállva megbotlott, de az is elképzelhető, hogy miközben ugrott, megakadt a sötétítő eszközben. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Otthonba vitték a lányát

„Szegényke már hosszú hónapok óta egyedül élt, mert a lányát elvitték, állítólag egy mentális betegek számára fenntartott szociális otthonba. Sajnos, nagyon sokat veszekedtek, olyankor a lány azt üvöltözte, hogy az anyja meg akarja ölni. Ez valószínűleg nem volt igaz” – mondta a Borsnak az egyik szomszéd.

Kerekesszékben élt a lánya

Az idős nő lánya egyébként kerekesszékhez kötötten élt. „Sokszor láttuk őket az utcán, ahogy az anya tolta a lányát. Nem volt vidám életük. Azt nem tudjuk, hogy az idős nő hogyan került ki az ablakon. Abban nem lehetünk biztosak, hogy öngyilkos lett” – mondta a szomszéd.

Vizsgálják a haláleset okát

Egyelőre rejtély, hogy a baleset áldozata miért hiányos öltözetben közelítette meg az ablakot. A helyszínelés szerda délutánig tartott. Az ügyben egyelőre idegenkezűség gyanúja nem merült fel, ha ez így is marad, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Kiugrott a nyolcadikról

Két hete, életveszélyes állapotban szállították a mentők kórházba azt a 15 éves fiút, aki öngyilkosságot kísérelt meg, miután szakított vele a barátnője. Tamás Zuglóban ugrott ki a nyolcadik emeletről, de a csodával határos módon túlélte a zuhanást. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A puha földre esett

A szerencséjéhez az is hozzájárulhatott, hogy a napokig tartó esőzések következtében fellazult földes területre esett, nem pedig a fél méterrel arrébb levő aszfaltra.

Fájdalmában nyögött

A szemtanúk szerint a szülők azonnal a gyermekük segítségére siettek. Nem tudhatták, hogy Tamás túlélte-e a zuhanást, de némileg megkönnyebbültek, amikor meghallották a hangját. A fiú egy szót sem volt képes kimondani, csak nyöszörgött fájdalmában.

Több szervét is eltávolították

A mentők kórházba szállították, azóta többször megműtötték. Több szervét eltávolították: többek közt az egyik veséjét, illetve a lépét. A fiú az ismerősök szerint rendezett családból származik. Tamásnak egy nővére van.

Ha segítség kell!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció