Újabb tragédia a síneken! A Keleti pályaudvarról Nyíregyházára 15:25-kor elindult Tokaj InterCity elgázolt egy embert Budapest területén, Rákosligetnél. A helyszínelés végéig – várhatóan késő estig – csak egy vágányon haladhatnak a vonatok Pécel és Rákos között. Komoly változásokra számítsanak, akik ma délután, este ezen a vonalon utaznának!

Tragédia Rákosligetnél

A Keleti pályaudvarról – Miskolcon, Debrecenen át – a Nyugati pályaudvarra 15:25-kor elindult Tokaj InterCity elgázolt egy embert Rákosligetnél. A helyszínelés végéig – várhatóan késő estig – csak egy vágányon haladhatnak a vonatok Pécel és Rákos között. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Komoly forgalmi változások

A Budapest-Hatvan-Miskolc-Sátoraljaújhely vonalon 20-40, esetenként 40-60 perccel hosszabb menetidőkre, kimaradó vagy rövidebb útvonalon közlekedő járatokra kell számítani, adta hírül a Mávinform.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Átszállították az utasokat

A gázolásban érintett Tokaj InterCity utasait a Keleti pályaudvarról 16:25-kor induló Hernád-Zemplén InterCity-re szállították át a Katasztrófavédelem munkatársai segítségével. A Hernád InterCity-vel Miskolcig, illetve Szerencsig tudnak utazni. A Tokaj InterCity (IC 586) szerelvénye helyett Miskolcról 17:29-kor tartalékvonat indul Nyíregyházán, Debrecenen, Szolnokon át a Nyugati pályaudvarra.

Aki Gödöllő felé utazna…

A torlódások és késések csökkentése érdekében a Keleti pályaudvarról Egerbe induló IR87-es Agria InterRégiók óra 5 perckor indulnak és Gödöllőig S80-as vonatként közlekednek, annak állomásain, megállóhelyein is megállnak.

Módosítás Gyöngyös felé

A Keleti pályaudvarról óra 30 perckor Gyöngyösre induló IR85-ös Mátra InterRégiók óra 35 perckor indulnak, és Gödöllőig S80-as vonatként közlekednek, annak állomásain, megállóhelyein is megállnak.  Gödöllőtől a Keleti pályaudvarig S80-as vonatként közlekednek az IR87-es Agria és az IR85-ös Mátra InterRégiók.

Tragédia a vasúti átjáróban  

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy a Győrből Budapest-Kelenföldre 14:50-kor elindult InterRégió vonat Ács állomáson a vasúti átjárónál elgázolt egy embert. A sorompó tilos jelzést mutatott. A helyszínelés első részében Komárom és Ács között nem közlekedtek a vonatok, az összes szerelvény várakozni kényszerült.

Gázolt a vonat Hevesben is

Ugyancsak vasárnap, elgázolt egy embert az Egerből Debrecenbe tartó vonat Füzesabony és Poroszló között, a helyszínelés befejezéséig nem jártak a szerelvények a két állomás között. Az érintett vonat nem közlekedett tovább.   

Egy középkorú férfi volt az áldozat

A vonat utasainak segítettek a tiszafüredi hivatásos tűzoltók Poroszló közelében. Csaknem ötvenen utaztak rajta, ők az egység közreműködésével szálltak át a mentesítő vonatra. A rendőrség tájékoztatása szerint egy középkorú férfi vesztette életét a balesetben. Az eset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció