A körútról a Kőbányai útra akart kanyarodni a kisteherautó, de benézte a forgalmi rendet és balesetet okozott. Kiderült hogy két érintettnek sem volt kötelező felelősségbiztosítása, egyik sofőrnél jogsi sem volt. A rendőrök minden érintett járművezetői engedélyét azonnal elvették.

Nagy felfordulás

Egy Peugeot Boxer vezetője nem kis felfordulást okozott kedden késő délelőtt a 10. kerületben a Könyves Kálmán körút és Kőbányai út kereszteződésében. Férfi sofőrje a Kerepesi út felé haladt, majd balra, a Kőbányai útra akart kanyarodni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Csúnyán összetörte az Opelt a furgon

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elnézte a lámpákat

Az egyenesen haladóknak itt mindkét irányban zöld van, majd a balra kanyarodók következnek, ők is egyszerre kanyarodhatnak a Kőbányai útra két irányban. Vélhetően ezt nézte el a furgonos és az egyenesen haladók zöld jelzésére kanyarodott balra.

A furgon orra is összetört

Nekicsapódott egy Volvónak

Információink szerint a Népliget felé igyekvő járművek közül a középső sávban közlekedő Opel Corsának ütközött, ami pedig nekicsapódott a külső sávban mellette éppen elhaladó Volvo kombinak.

Összetört a Volvo oldala

Kórházba vitték a sofőrt

A furgon sofőrje nem sérült meg, az Opelt vezető idős úr viszont igen, valószínűleg nem súlyosan, de a mentők kórházba szállították. A Volvo férfi sofőrje szintén nem sérült meg a hármas karambolban.

Csúnyán összetört a Corsa

Elvették a jogsikat

A furgon vezetője először nem volt hajlandó elismerni a hibáját, ő is azt állította, hogy zöldön jött, de aztán a rendőrök jobb belátásra bírták. Érdekesség, hogy sem a Volvonak, sem a Peugeot-nak nem volt kötelező felelősségbiztosítása, sőt, a Volvo sofőrjénél jogosítvány sem volt, ezért a rendőrök leszerelték a rendszámokat, illetve mindkét úrtól elvették a forgalmi engedélyüket is.

Nagy káosz

A baleset óriási káoszt okozott a környéken, sok autós, illetve gyalogos nem tudta értelmezni a rendőri karjelzéseket, többen behajtottak a bójákkal elzárt helyszínre vagy átmentek a piroson. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.