Ki akarta vágni a telkén lévő fát az idős férfi, ám a vágást követően az meghasadt és a hatalmas fadarab visszacsapódott. A családfőt többször is újra kellett éleszteni a történtek után

Visszacsapódott a fadarab

Ki akarta vágni a telkén lévő fát az idős férfi, ám a vágást követően az meghasadt és a hatalmas fadarab visszacsapódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fejen találta a férfit

Az ötven centiméter átmérőjű diófa a fején találta el a férfit, aki rögtön elveszítette az eszméletét.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Újra kellett éleszteni

A hozzátartozók nem bírtak a hatalmas fával, ráadásul a családfő olyan sérüléseket szenvedett, hogy újra kellett éleszteni.

Volt dolga a tűzoltó csapatnak

A siófoki hivatásos tűzoltók folyamatos alátámasztással vágták le a bajbajutottról a fát, majd átadták a mentőknek.

Mentőhelikopter vitte kórházba

A sérültet többszöri újraélesztés után hordágyra fektették és közös erővel a mintegy négyszáz méterre leszálló mentőhelikopterhez vitték.

KÉP

KÉP

 Újraélesztés a Lidl áruházban

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy a kispesti rendőrök élesztettek újra egy idős vásárlót az egyik fővárosi Lidl áruházban. A három egyenruhás együtt küzdött a férfi életéért, akit végül stabil állapotban adtak át a mentőknek.

Segítséget kért egy járókelő

A BRFK 19. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei január 5-én 9 óra körül épp az Üllői úton várakoztak a piros lámpánál szolgálati gépkocsijukkal, amikor egy járókelő odaszaladt hozzájuk, hogy segítsenek, mert az egyik áruházban egy idős férfi összeesett és nem ad életjeleket. 

 Azonnal a helyszínre rohantak

A három rendőr, Simon Alex r. őrmester, Varga Beatrix r. őrmester, valamint Sörös Gábor r. őrmester rögtön a vásárlótérbe rohant, ahol egy vásárló időközben már megkezdte az újraélesztést. A rendőrök ezután átvették a fáradt civiltől az újraélesztési teendőket, és perceken keresztül felválta folytatták azt a mentők kiérkezéséig. A mentők érkezését követően a 76 éves férfinek már ismét voltak életjelei, őt stabilizálást követően kórházba vitték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: mentőhelikopter érkezett a férfiért. Fotók: Somogy Vármegyei katasztrófavédelmi Igazgatóság