A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két nő azonosításában, akik az egyik helybeli áruházból több terméket vittek el fizetés nélkül.

Fizetés nélkül távoztak

A Szegedi Rendőrkapitányság, lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen, akik egy szegedi áruházból több terméket is fizetés nélkül vittek el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy bevásárlókocsinyi terméket vittek el

A feljelentés szerint az elkövetők 2020. december 20-án valamivel 17 óra előtt az egyik szegedi áruházból egy bevásárlókosárnyi terméket tulajdonítottak el, írja a Police.

FRISS! Megint támadásba lendültek a csalók, ezúttal telefonon próbálják csőbe húzni a gyanútlan áldozatokat

Ha bárki bármit tud

A rendőrök kérik, hogy aki a képeken látható nőket felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon.

Győrben is lopások értek valakit

A győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításában. A Győri Rendőrkapitányság lopás vétsége miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint egy férfi 2021. január 11-én 13 óra körül Győrben, a Révai utcai vasútállomás folyosójának egyik padjáról ellopta a sértett által odatett, és őrizetlenül hagyott bőröndöt.

A feltételezett elkövetőről a MÁV biztonsági kamerája felvételt készített

Fotó: Police

Rendszeresek a bolti lopások

Néhány hete itt a KékVillogó portálon is hírt adtunk arról a férfiról, akit szintén Győrben értek bolti lopáson, ráadásul a férfinál mást is találtak a rendőrök. Győrben, az egyik bevásárlóközpontból érkezett a bejelentés aznap 8 óra 50 perckor arról, hogy lopás történt az egyik üzletben, és az elkövetőt a biztonsági szolgálat visszatartja.

Ez is érdekelhet: “Nagyon dolgos család, nagyon megviselte őket, különösen az anyukát” – Kádban rázta halálra az áram a 10 éves hajmáskéri kislányt

A helyszínen elfogták

A helyszínen a rendőrök elfogták a 18 éves fiatalt, majd átvizsgálták a ruházatát is. Ennek során kábítószergyanús zöld növényi származékot találtak nála. Előállították a rendőrkapitányságra, vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, így a nyomozók kábítószer birtoklásának, valamint lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt nyomozást indítottak a fiatalember ellen. A Kékvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép: Police