Mosonmagyaróváron egy járművezető ruházatában, majd a lakásán is találtak az egyenruhások droggyanús növényeket, míg Győrben egy bolti lopáson ért fiatal ruházatából került elő a gyanús anyag.

A rendőrök ellenőrizték

A járőrök Mosonmagyaróvár belterületén ellenőrizték 2021. január 22-én 9 óra 35 perckor egy gépkocsi vezetőjét. A Kékvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva tudod elérni.

FRISS! Közel kétmillió forintot csaltak ki unokázós csalók egy idős férfitól Győrben, így vezették meg a a bácsit

A ruhájából került elő a drog

A helyszínen végrehajtott ruházatátvizsgálás során a 39 éves sofőr felsőruházatából alufóliába csomagolt, zöld növényi származék került elő, ezért őt elfogták, írja a Police.

Drogtesztre vitték

Miután a rendőrkapitányságra előállították, vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott.

Átkutatták a lakását

A helybéli férfi lakásán tartott kutatás alkalmával a nyomozók további kábítószergyanús növényeket, valamint a termesztéshez szükséges eszközöket és berendezéseket találtak, amiket lefoglaltak. N. Gábort a nyomozók kábítószer birtoklásának vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Eközben Győrben

Győrben, az egyik bevásárlóközpontból érkezett a bejelentés aznap 8 óra 50 perckor arról, hogy lopás történt az egyik üzletben, és az elkövetőt a biztonsági szolgálat visszatartja.

Ez is érdekelhet: Kriptovalutával fizető, a darkneten üzletelő drogkereskedőre csaptak le a rendőrök Győrben

A helyszínen elfogták

A helyszínen a rendőrök elfogták a 18 éves fiatalt, majd átvizsgálták a ruházatát is. Ennek során kábítószergyanús zöld növényi származékot találtak nála. Előállították a rendőrkapitányságra, vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, így a nyomozók kábítószer birtoklásának, valamint lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt nyomozást indítottak a fiatalember ellen. A Kékvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép: Illusztráció