Kés alá fekszik Kabát Peti. Az egykori focista még novemberben szenvedett súlyos sérülést, miközben Rácz Jenő kiütötte őt a Sztárboxban. Peti elájult a ringben, az eredményhirdetés után úgy tűnt jól van, azonban a műsor végén mégis mentővel vitték kórházba.

Brutális bunyó

Amint arról mi is beszámoltunk, brutális bunyó lett Rácz Jenő Michelin-csillagos séf, a Konyhafőnök zsűritagja és Kabát Péter válogatott labdarúgó boxmeccséből. Kabát Petit úgy kiütötte Rácz Jenő, hogy orvost kellett hívni a ringbe, percekig ápolták, miközben Peti párja, Róka Adrienne üvöltve zokogott a ringben. Keze-lába remegett.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiborult a felesége

„Igazából már a mérkőzés kezdetekor rosszul voltam. Kezem-lábam remegett, amikor először betalált neki Jenő, alig bírtam odanézni, de ő csak püfölte tovább. Csak azt láttam, hogy összevissza csuklik Peti feje, majd összerogyott, és mozdulatlanul feküdt. Szó szerint az életem pergett le előttem, mert azt hittem, hogy meghalt! Önkívületi állapotba kerültem” – mondta a meccs másnapján a focista felesége.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Dzsudzsákkal nézte a show-t

Adri azt mondta, Peti menedzserével és Dzsudzsák Balázzsal nézte végig a helyszínen szerelme küzdelmét. Amikor Petit Jenő kiütötte, Balázs azonnal orvosért kiáltott. „Imádkoztam, hogy térjen magához, keljen fel, mutasson valami életjelet, de ő eszméletlen volt. Az orvosok fogták a nyelvét, nehogy lenyelje, közben próbálták feléleszteni”.

Kibicsaklott a térde

Kabát Petinek a Sztárboxban, a Rácz Jenő elleni, kiütéssel végződő bokszmeccse alatt bicsaklott ki a térde. Bár eleinte reménykedett, hogy nem kell majd műteni, pár nappal később már arról posztolt, hogy az orvosok elkerülhetetlennek látják a beavatkozást.

„Tudtam, hogy baj van”

„Harminckét év alatt nem sérült a térdem, egy bokszmeccsen meg rögtön… Tudtam, hogy baj van, mert nagyon fájt. Azt mondta az orvos, ha nem ilyen erős a combizmom, akkor a keresztszalag és az oldalszalag is szakadt volna. Így „csak” a porcom sérült, folyadék van a térdemben” – mondta az egykori válogatott labdarúgó a

Tanakodtak az orvosok

Később kiderült: nincs megegyezés az egykori focistát kezelő szakemberek között az operáció szükségességét illetően. Kabát Peti december elején azt mondta, „kiakasztó ez a helyzet, inkább már túlesnék a műtéten, de nem is biztos, hogy kell”.

Mégis megműtik

Január másodikán adott újabb helyzetjelentést az állapotáról, 24 óráig elérhető Instagram-történetében. „Na, végül nem kerülöm el a műtétet sajnos, holnap reggel operálják a térdemet, úgyhogy drukkoljatok nagyon!” – fogalmazott Kabát Peti.

18 év után tért vissza

18 év szünet után, tért vissza az RTL képernyőjére a Sztárbox. Ahogy az már a nevéből is látszik, ez egy olyan műsor, ahol ismert emberek ütik egymást bokszkesztyűben, fogvédőt viselnek, és mivel nemigen hétköznapi esemény az ilyesmi, a 2004-es és 2005-ös adásnak is nagy sikere volt. A szuperdöntő után pedig bejelentette a csatorna, hogy idén is visszatér a Sztárbox. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: részlet a Sztárbox című műsorból