Ismét elütött egy embert a vonat. Szombat este a Pest megyei Galgahévíznél gázolt a Hernád-Zemplén Intercity, a szerencsétlenül járt férfi a helyszínen életét vesztette.

Újra megtörtént a baj

Szombat este a Keleti pályaudvarról 18:30-kor Kassára elindult Hernád-Zemplén Intercity Galgahévíznél elütött egy embert, aki a balesetben életét vesztette. A helyszínelés befejezéséig – várhatóan 22 óráig – Aszód és Hatvan között a vonatok csak egy vágányon közlekednek, a hatvani vonalon 10-20 perccel megnőhet a menetidő. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Átszállítják az utasokat

A balesetben érintett Hernád-Zemplén Intercity belföldi utasait a Keleti pályaudvarról 19:30-kor Miskolcra elindult Hámor IC-re szállítják át. A Hernád-Zemplén IC a helyszínelés befejezése után a nemzetközi utasokkal továbbközlekedik Kassa felé jelentős késéssel – adta hírül a Mávinform.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Pénteken is gázolt a vonat

Péntek este a Monorról 18:37-kor Budapestre elindult S50-es vonat Vecsés-Kertekalja megállóhelynél elütött egy asszonyt, aki nem élte túl a balesetet. A fény- és félsorompó egyaránt jól működött.

Problémák máshol is

A Mávinform arról is hírt adott, hogy péntek este, járműhiba miatt a Nyugati pályaudvarról 17:21-kor Esztergomba elindult vonat csak Piliscsabáig közlekedett, utasai a következő járattal utazhattak tovább a célállomás felé. Az Esztergomból 19:05-kor a Nyugati pályaudvarra induló járműhiba miatt ugyancsak nem közlekedett, utasai a következő, az Esztergomból 19:35-kor induló vonattal utazhattak.

Sok a baleset a síneken

A Kékvillogó.hu írta meg néhány hete, hogy elgázolt egy embert a vonat a Pest megyei Monorierdőnél. A helyszínelés miatt több órás vágányzár volt, és jelentősen megnőtt az arra közlekedő vonatok menetideje. Rövid időn belül ez már a negyedik olyan eset volt, amikor elgázolt egy embert a vonat.

Gázolt a vonat

Egy nappal korábban, a Füzesabonyból Miskolc, Szerencs érintésével Nyíregyházára közlekedő személyvonat Rakamaz állomáson gázolt el egy embert.  A rakamazi önkéntes tűzoltók a mentőkkel közösen emelték ki a vonat alól, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett. 

Baleset Érdnél

A Pécsről Budapestre, a Keleti pályaudvarra tartó Sopianae InterCity Érd és Nagytétény-Diósd állomás között ütött el egy embert. A vonatok csak az egyik vágányon közlekedtek a két állomás között. A felelőtlenség itt is komoly fennakadásokat okozott.

Gázolás Badacsonynál

Az érdi balesettel egy napon, a Déli pályaudvarról Tapolcára elindult sebesvonat Badacsonytomaj és Badacsonytördemic-Szigliget állomások között elgázolt egy embert. A két állomás között a helyszínelés ideje alatt nem közlekedhettek a vonatok, pótló buszokkal vitték az utasokat.

Meghalt az 53 éves nő

Később kiderült, a Badacsonynál történt gázolás áldozata egy 53 éves budapesti nő, aki a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció