Amint arról a Kékvillogó is beszámolt múlt hét csütörtökön veszett nyoma a Mátrában egy 38 éves férfinak. Gergely azóta sem adott magáról életjelet, a menyasszonya kétségbeesetten keresi még mindig, mostranra pedig kiderült: szerelmi csalódás állhat a férfi eltűnésének a hátterében.

Megrázta a helyieket

A férfit egyébként az eltűnése óta nagy erőkkel keresik, kedden reggel ismét a felkutatására indultak, a helyieket pedig nagyon megrázta Gergely eltűnése. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Keresi a menyasszonya

Mint megírtuk a menyasszonya is egy kétségbeesett felhívást tett közzé a napokban, melyben azt írja: “Eltűnt a vőlegényem. Utoljára Recsken a Diabáz úton látták tegnap késő délután. Fehér hímzett felső bézs vászonnadrág és fekete tornacipő volt rajta.  Volt nála egy neonzöld táska is. Nagy erőkkel keressük őt.  Aki ismeri, kedveli, szereti Gergőt, kérem segítsen nekünk. Úgy ismeri a Mátrát, mint a tenyerét. Bárhol lehet…”

Kapcsolódó:

A Mátrában tűnt el egy 38 éves férfi: a menyasszonya kétségbeesetten keresi Gergelyt

Fotón az eltűnt férfi:

A rendőrség is keresi

A férfit a menyasszonyán túl az ismerősök, családtagok és a rendőrség is keresi, körözése a police.hu oldalára is felkerült, itt lehet megtekinteni.

Megszólalt a polgármester

A férfi eltűnése kapcsán megszólalt Recsk polgármestere is, aki keresést szervezett a férfi felkutatására: “Felhívás Gergő keresésére! Kérek mindenkit, aki részt tud venni egy átfogó keresésen, az legyen kedden reggel nyolc órára a Dallai vadászháznál! Szakadásmentes ruha, láthatósági mellény, kesztyű legyen mindenkinél, lehetőséghez képest!” – kérte Nagy Sándor a helyieket. 

Szerelmi csalódás?

A település vezetője a heol-nak egyébként azt mondta, az elmúlt években ez már a negyedik eset, hogy valaki szerelmi csalódás miatt vetette be magát a Mátrába. 

Nem találják

A férfi eltűnését a rendőrségen is bejelentették, hétvégén pedig civilekkel és drónnal is keresték. Egyelőre eredménytelenül. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció