Csütörtökön veszett nyoma egy 38 éves férfinak a Mátrában, Gergely azóta nem adott életjelet magáról, a menyasszonya kétségbesetten keresi.

Kétségbeesetten keresi a menyasszonya

A férfit nagy erőkkel keresik az ismerősök és a családtagok, de a rendőrség is, körözése a police.hu oldalára is felkerült, itt lehet megtekinteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Mátrában tűnt el

„Eltűnt a vőlegényem. Utoljára Recsken a Diabáz úton látták tegnap késő délután. Fehér hímzett felső bézs vászonnadrág és fekete tornacipő volt rajta.  Volt nála egy neonzöld táska is. Nagy erőkkel keressük őt.  Aki ismeri, kedveli, szereti Gergőt, kérem segítsen nekünk. Úgy ismeri a Mátrát, mint a tenyerét. Bárhol lehet…” – kért segítséget menyasszonya.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Ismeretlen női holttestet találtak a Dunában Újpestnél – A rendőrség most a lakosság segítségét kéri

Ezt kéri a rendőrség

A férfi egyébként a Heves megyei Parádifürdő Kórházban dolgozik masszőrként. A rendőrség azt kéri, ha bárki bármit tud Gergely hollétéről az tegyen bejelentést a hatóságoknál.

Fotón az eltűnt férfi:

A napokban egy idős férfi is eltűnt Heves megyében

A rendőrség honlapján közzétett információk szerint egy idős férfi is eltűnt Heves megyében, ám ő szerencsére hamar elő is került. Mint írták a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. július 4-én 19 óra 12 perckor tett bejelentést egy 82 éves gyöngyösi férfi unokája, aki elmondta, hogy nagyapja a reggeli órákban indult el otthonából autójával, de azóta nem ért haza.

Eltévedt

A bejelentőnek telefonon sikerült elérnie a rokonát, de pontosan nem tudta megmondani hol tartózkodik, útközben eltévedt.

Sikerült beszélni vele

A rendőröknek sikerült telefonon beszélni a férfival, aki annyit tudott mondani, hogy Gyöngyöspata külterületén van valahol, állt a rendőrség által kiadott közleményben.

Megtalálták

Szundi Krisztián rendőr zászlós helyismeretének köszönhetően 21 óra 15 perckor Gyöngyöspata külterületén megtalálta az eltűnt férfit, akit biztonsági intézkedés keretében beszállított a rendőrőrsre, majd átadott a mentőszolgálat munkatársainak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció