A Nyíregyházi Járásbíróság letartóztatta a férfit, aki a gyanú szerint megölte fogyatékkal élő nevelt lányát a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Piricsén.

Letartóztatták a nevelőapát

Resán Dalma, a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője a települést meg nem nevezve közölte, hogy a megalapozott gyanú szerint a férfi élettársával és utóbbinak a fogyatékkal élő gyermekével élt közös lakóházban. A piricsei nevelőapát most letartóztatta a Nyíregyházi Járásbíróság a lány megölésének gyanúja miatt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Élettársával együtt bántalmazták a kiszolgáltatott lányt

A férfi és élettársa július 7-én este súlyosan bántalmazta az önálló életvitelre képtelen 21 éves nőt, aki emiatt a helyszínen életét vesztette.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fellebbeztek

A bíróság bűncselekmény elhárítására fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt indult eljárásban rendelte el a gyanúsított letartóztatását. A végzést az ügyészség tudomásul vette, a gyanúsított és védője fellebbezett ellene.

A helyiek megdöbbentek

A szörnyű eset kapcsán a szon.hu azt írja, a helyiek megdöbbentek a hír hallatán, a gyilkossággal gyanúsított nevelőapát, Tibit becsületes, dolgos embernek írták le, akinek két állása is volt, az anyáról pedig azt mondták, szeretetben nevelte a lányát, aki állítólag késsel támat a nőre.

Agydaganattal küzdött

„Vivien nagyon beteg volt, agydaganattal küzdött – mondta a portál megkeresésére az egyik helybéli asszony, majd hozzátette: „Epilepsziás is volt, kiadták a papírt, hogy ön- és közveszélyes. Láttuk az udvaron, amikor tépte az anyja haját, többször volt, hogy önmaga ellen fordult és a saját karját harapdálta össze. Szép barna lány volt, kár, hogy ilyen beteg lett „

Hajnalig helyszíneltek a rendőrök

A házhoz csütörtök este érkezett rendőrautó, Mariann és Tibor – a szülők – értesítették a hatóságokat, mondván, hogy holtan találták a fürdőkádban a 21 éves Vivient. „Utána szirénázva jött egy rohamkocsi, majd újabb rendőrautók fénye világította be az utcát, hajnalig helyszíneltek” – mondta egy, ugyancsak az utcában élő férfi, aki szerint a nehézségek ellenére szépen éltek.

Nem tudni, mi történt pontosan

Bár, hogy a végzetes éjszakán pontosan mi történt, azt nem lehet tudni, a helyiek azt mondják elképzelni sem tudják, hogy a nevelőapa ilyet tett volna, de ha mégis, akkor úgy vélik, valami olyasmi történhetett, amire addig nem volt példa. A nevelőapát most letartóztatták, az édesanya, Mariann pedig állítólag teljesen összeomlott.

Ezt mondják a szomszédok

„Másoktól hallottam, hogy Mariann összeomlott és kórházban van, talán a rendőrök eddig ki sem tudták hallgatni” – mondta az egyik helybéli, egy másik szomszéd pedig így fogalmazott: „Nem védem egyiket sem, nem a rokonaim. Fontos, hogy kiderüljön az igazság” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik