Sosem volt jogosítványa annak az 57 éves férfinek, akit járművezetésen kaptak a szigetszentmiklósi rendőrök – nem először.

Igazoltatták

Szigethalom területén állítottak le 2021. augusztus 12-én délelőtt a járőrök egy autót, sofőrjét igazoltatták. Adatainak ellenőrzésekor kiderült, az 57 éves férfit több hatóság is eltiltotta a járművezetéstől. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Legutóbb Szegeden kapták el

Legutóbb Szegeden kapták el hasonló miatt, ott büntetőeljárás indult ellene, mivel annak ellenére vezetett, hogy korábban a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya 2021. szeptember 21-ig, illetve 2021. december 21-ig tartó eltiltotta a járművezetéstől.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Beismerte tettét

A férfi beismerte a cselekmény elkövetését, panasszal nem élt. Vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, írja a police.hu.

Eltiltás hatálya alatti járművezetés

A Büntető Törvénykönyvről szóló 2021. évi C. törvény 2021. május 14-én hatályba lépett módosítása alapján az eltiltás hatálya alatti járművezetés bűncselekménynek minősül.

Ez is érdekelhet:

Eközben Hajdú-Bihar megyében

Egy nő közlekedett a személyautójával 2021. május 23-án 18 óra körül a 47-es számú főúton, Derecske és Mikepércs között. A nyomozás adatai szerint az időjárási hirtelen megváltozott és elkezdett esni az eső.

Friss jogsija volt

A friss jogosítvánnyal rendelkező nő nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedett, ezért áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy másik gépkocsival. A mentőszolgálat munkatársai egy embert súlyos, négyet pedig könnyű sérülésekkel vittek kórházba, derül ki a police.hu közleményéből.

Elismerte

A 38 éves nő gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a felelősségét a baleset okozásáért.

Közúti baleset gondatlan okozása

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a debreceni lakossal szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció