A baleset miatt Biatorbágy térségében torlódásra kell számítani. Eközben több baleset is történt Pest megyében.

Baleset az M1-esen

Eddig tisztázatlan körülmények között három autó ütközött össze 2021. augusztus 14-én 11 óra körül az M1-es autópálya 18-as kilométerszelvényénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon. A balesetben az elsődleges információk alapján nem sérült meg senki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Forgalmi akadály

A balesettel érintett járművek forgalmi akadályt képeznek, ezért az érintett útszakaszon a járművezetőknek torlódásra kell számítani.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt történt a baleset:

Az M1-esen egy autó is kigyulladt

Egy másik baleset is történt az M1-esen, a katasztrófavédelem azt írja: kigyulladt egy gépkocsi az M1-es autópálya 93-as kilométerszelvényénél, Ács térségében, a Győr felé vezető oldalon. A komáromi hivatásos és a nagyigmándi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet. Az esethez a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kiérkezett, a forgalom a belső sávban halad az érintett útszakaszon.

Budapest 22. kerületében is baleset történt

Parkoló autónak hajtott, majd egy autóbusznak csapódott egy gépkocsi a 22. kerületi Nagytétényi úton, az Angeli utca közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek a balesethez. Az érintett útszakaszt lezárták, a korlátozás a tömegközlekedés forgalmát is érinti, írja a katasztrófavédelem.

 Sződligeten vasúti munkagéppel ütközött össze egy autó

Vasúti pályakarbantartó járművel ütközött össze egy gépkocsi Sződligeten, a Vasúti fasori átjárónál. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, amelyben csak a vezetője utazott. Az egység a mentőket várja a helyszínre, ahol egy pályán halad a vasúti forgalom.

Ez is érdekelhet:

A Szentmihályi úton két autó ütközött

Összeütközött két gépkocsi a 15. kerületben, a Szentmihályi út és a Bánkút utca sarkán. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, valamint a mentőket kérték a helyszínre. A baleset miatt forgalmi akadály van az érintett útszakaszon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik