Sokkoló felvétel terjed a Facebookon: a videó tanúsága szerint elgázoltak egy rollerező kisfiút Kispesten. A sofőr azonnal a fékre lépett, de már nem lehetett elkerülni a balesetet.

A semmiből bukkant elő

Az Autósshow Dashcam Videói által közzétett felvételen jól látható, hogy a gyermek szabálytalanul közlekedett: a rolleres fiú ugyanis egy busz takarásából, a semmiből bukkant fel, gyakorlatilag az arra érkező autó elé vágott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A fékre taposott

A történteket az autó fedélzeti kamerája rögzítette, a videón jól látszik és hallatszik, hogy a vétlen sofőr egyből a fékre taposott, de sajnos már így sem tudta elkerülni a balesetet. A gyerek a motorháztetőre zuhant, onnan pedig az aszfaltra esett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Eszméleténél volt

A sofőr persze azonnal megállt és kipattant a kocsiból, valamint többen is odasiettek, hogy segítsenek a gyereknek, aki a felvétel tanúsága szerint eszméleténél volt, sőt megpróbált felkelni a földről. Bizonyára nagy fájdalmai lehettek, mert a videón hallatszik, hogy nagyon sír, de közben azzal is tisztában lehetett, nagyot hibázott, mert az is kivehető, hogy bocsánatot kér.

Kispesten történt

Az eset úgy tudni Kispesten történt, egyes információk szerint idén nyáron. A történetet a BpiAutósok is megosztották, ott pedig a kommentszekcióban ők maguk jelezték, a felvétel eredeti készítője, aki elütötte a kisfiút felvette velük a kapcsolatot, a férfi tájékoztatásából pedig kiderült, az eset 5 évvel ezelőtt történt.

Íme a videó:

Gázolás Pomázon

Ahogyan arról a BudaPestkörnyéke.huis hírt adott drámai baleset történt szeptember közepén Pomázon: egy gyalogátkelőhelyen ütöttek el egy iskolás fiút. A fiút mentőhelikopter szállította kórházba. 

Megszólaltak a szülők

A sokkoló eset után nem sokkal megszólaltak a szülők, akik elmondták, szerencsére a gyermekük jól van, gyógyulgat. A szülők a baleset körülményeiről is hírt adtak, azt követően, hogy több, ellentmondásos információ is megjelent a médiában.

Ezt mondták

„A gyermekünk a „Németes iskolából” a zeneiskolába ment. A zebránál megállt, leszállt a bicikliről és egy anyukával és a kislányával az áthaladásra várakoztak. Miután a balról (Csobánka felől) közlekedő autósok megálltak, hárman együtt – gyermekünk a kerékpárját tolva – indultak át a gyalogátkelőhelyen” – idézték fel.

Így történt a baleset

Hozzátették: fiúnk a zebra felénél túlhaladva, az anyuka és a kislánya mögött felszállt a biciklire, s a zebra végén a hátsó kerekénél (amit szintén megvizsgáltak a rendőrök) elütötte őt egy jobbról, a város felől érkező autó.

Nem fékezett

„Elmondások alapján az autó relatív nagy sebességgel (vélhetően fékezés nélkül mert mi ABS-halvány-szaggatott féknyomot nem találtunk) csattant az út szélén már csaknem a zebrát elhagyó kerékpárnak” – írták a Facebookon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

„Az autó fékezés nélkül csattant a kerékpárnak” – Megszólaltak a szülők, újabb részletek derültek ki a pomázi gyerekgázolásról

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: Autósshow Dashcam Videói