Szörnyű! Busznak ütközött egy kisgyerekes család autója Ajkán, a jármű a becsapódást követően ki is gyulladt.

Kigyulladt a kocsi

A karambol után a buszsofőr és az utasok szó szerint pánikba estek, mindenki megpróbált menekülni, voltak, akik a lángoló autóhoz futottak, hogy segítsenek a benne ülőknek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megcsúszott

A balesetet feltehetően az okozta, hogy a kocsi sofőrje megcsúszott a vizes úton, így elvesztette uralmát a jármű fölött. Az egyik buszon utazó utas a Tények riportjában elmondta, „Szólt a buszsofőr, hogy ég az autó, egyből mindenkinek szóltunk, hogy akkor lefelé a buszról, mert a busz eleje meg benne volt az autóban.”

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Segíteni próbáltak

Az utas ezen túlmenően hozzátette, a az autó sofőrjének arca tiszta vér volt, a buszon utazók közül pedig többen is azonnal segíteni próbáltak.

Háromtagú család

A kocsiban egyébként egy háromtagú család utazott, az édesanya súlyosan megsérült, de a másfél éves kislány és a kocsit vezető édesapa is kórházi ellátásra szorult.

Jöttek a tűzoltók

A helyszínre riasztották a tűzoltókat is, akik kiérkezéséig a buszsofőr próbálta meg oltani a tüzet. Az autó elejéből gyakorlatilag alig maradt valami, éppen ezért az is csoda, hogy a kocsiban ülők túlélték az ütközést.

Kórházba vitték őket

A mentőszolgálat szóvivője elmondta, a nő súlyos végtagsérülést, a kislány könnyebb arcsérülést, míg a sofőr könnyebb csípősérülést szenvedett. Őket a mentősök az eset után, stabil állapotban szállították kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Tények riportja itt nézhető vissza:

Ez is érdekelhet:

Tragédia a borsodi kisvárosban: ételosztásra ment Gizi néni, amikor halálra gázolta egy autós

Kiemelt kép: Tények videórészlet